Tränings matcher Forsby DIV 6 2012


2012-03-24 Forsby FF - IFK Lindesberg
2012-03-31 Forsby FF - Himmeta IF
2012-04-06 Östermalms IF - Forsby FF
2012-04-14 Forsby FF - Heds IF
2012-04-21 Wahlsta SK - Forsby FF


DIV 6 nyheter 2012-01-27Silly Season Bosninska SKFrån att ha legat relativt lågt på "marknaden" så har den senaste veckan varit intensiv för klubben. Några klass värvningar har skrivit på samtidigt som det har givit eko i Västerås fotbollen då flera andra har kommit och provtränat med klubben, och fler är på g!

Klara in:
Emir Alic - FC Europa
- Efter att ha tränat med laget förra säsongen så är övergången äntligen klar för den lilla men kompakta anfallaren. "Emme" har visat sig vara målfarlig i de turneringar vi har spelat på sistånde då han sällan går av plan utan att vara med i målprotokollet.

Albin Ibranovic - Comeback!
- Efter att ha varit på äventyr, vissa säger att han va en "highroller" i Vegas medans andra säger att va hängde med de största "schteekarna" i Monaco ( Därav smeknamnet ), så har han äntligen hittat tillbaka till den blåvita tröjan! Välkommen!

Armin Vukovic - GIF
- Då vi bara haft Nermin som målvakt så var en ytterligare målvakt en nödvändighet. Armin som varit med från början i BSK har efter en kortare sejour i GIF kommit tillbaka och visat fin form i de turneringar vi har spelat.

Anton Bakos - Surahammar FK
- Läs artikeln "silly season BSK: Monstervärvningar"

Lucian Damianovici - GIF
- Läs artikeln "silly season BSK: Monstervärvningar"

Oliver Giuricic - Syrianska IF/Comeback?
- Läs artikeln "silly season BSK: Monstervärvningar"

Klara ut

Enis Fetahi - VSK U

Brandon - Oklart

Mattias Ljungren - Oklart

Nima - Oklart

Sakar - Oklart

Kemo - Oklart

Rykten in:

Momo Camberi, ytter - VSK Juniorlag
- Fortfarande oklart om han heter "momo" eller om det är hans artistnamn. Oavsett så har momo sett väldigt pigg ut på träningarna. Han har visat att han inte har fuskat med träningen då han är väldigt löpstark samtidigt som han har kombinerat sin löpstyrka med hans teknik väldigt bra.

Christofer Sander, ytterback - Syrianska IF U-21
- Christofer gjorde sin första träning idag (26/1) och visade prov på bra försvarsspel och viljan att gå upp i anfallet. Återstår om "Ozzis" gamla lärling kommer fortsätta att träna med laget men han gav ett starkt första intryck.

Alez Uzgun(?) , anfallare - Syrianska IF U-21
- Alex kom på samma träning som Christoffer. Eftersom BSK är i behov av en sniper så var det spännande att se vad Alex kunde tillföra. På sin första träning va han lite anonym i början men växte under spelets gång.

Daniel Gheysari, anfallare - Assyriska FC Västerås
- Det sägs att Daniel själv har tagit kontakt med "Frälsaren" och vill komma ner och provträna. Daniel imponera förra säsongen då han kom tvåa i skytteligan i div 6.

Mister X , anfallare
- Som sagt så har de senaste nyförvärven resulterat i ett stort eko i Västerås och en väldigt meriterad och eftertraktad anfallare är sugen på att komma, allt beror på vilken "livsstil" han väljer, dvs om han vill satsa eller inte. Klubben vill inte gå ut med något namn förän/om det blir klartDIV 6 Nyheter 2012-01-27
Micke Eriksson Från HSK till SK91 ( Klar