Division 4 Herrar

 
 
                               Tips 3-0  
 

Arboga har chansen att hänga med tåget som kan ge spel i div.4 via en vinst mot ett viltkämpande HSK som slås för sin överlevnad i div.4.  

 

                                                       Matchen slut 2-1

 

I en riktig dålig div.4 matcht vinner Arboga knappt med 2.1 båda målen kom i första halvlek där hemmalaget tog ledningen med 1-0 HSK kvitterade men Sebastian Fahlberg ordnade segern för hemmalaget i slutet av första halvlek. Arboga är 9 poäng efter serieledarna IFK Västerås .

 

 

                                    Tips 2-1   

 

Irsta kan skaka vilket lag som helst i denna serie det är match till match hur laget prestera . Assyriska har är revansch sugna efter 2-2 mot bottenlaget Oden i förra omgången.

  

                                                    Matchen slut 0-1

 

Bra fart på Irsta i inledningen av matchen där flera lägen skapades men inget som resultera i mål .Assyriska jobbade in sig i matchen efter tio minuter och började ta över spelet och hotade ständig med sina tunga forwards . På ett misslyckad inlägg som når Assyriska backen som dundrar till med ett volleyskott i mål 1-0 skulle stå sig matchen ut . Assyriska säkrade med allésäkerhet div.4 kontraktet efter denna vinst .   

 
 
 
 
 

 

 

 

 

                                   Tips 1-3 

 

Här kan BK30 skicka ner oden till div.5 via en seger . Oden har spelat bra i dom senaste omgångarna men lär får det svårt mot ett taggat BK som jagar div.3.

 

 

                                                        Matchen slut 2-3

 

Trots en bra start av hemmalaget som hade en 2-0 ledning så blev det en förlust efter att BK30 fick två straffar som såg till att laget tog sig in i matchen .Men själva segermålet gjorde Oden men i fel kasse till 3-2 och seger för BK30 som skickar Oden ner till div.5 efter denna match. Tycker att Oden har spelat riktig bra på slutet och synd bara att laget inte kunde spelat så här tidigare då hade det sätt annorlunda ut i tabellen. Oden får ta nya krafter nästa säsong .BK30 jagar i toppen bara en poäng efter IFK Västerås som leder serien på 39 poäng

 

 Division 5 Herrar

 
 
                               Tips 4-0 
 

                               En vinst här och GIF har säkrat kontraktet med all sannolikhet  

 

                                                      Matchen slut 2-3

 

Vilken överraskning att Dingtuna vinner över GIF som verkligen hade hittat formen .Dingtuna ser till att ta klivet upp över nedflyttnings strecket och sänker ner Romfartuna under strecket det blir en tuff avslutning för flera lag i botten av serien efter denna tunga vinst av Dingtuna .

 

 

 

                                 Tips 1-1  

 

Båda lagen har mycket att spela för. kan hemmalaget ta sista chansen att utmana topplagen eller blir det som dom gångna säsongerna laget hamnar i mitten av tabellen när vi summerar serien i oktober.

 

                                                  Matchen slut 3-7

                                

SK91 krossar Skultuna med hela 7-3 väldigt stora siffror vad är det som händer . Hemmalaget som var en utmanare till seriesegern i början av säsongen har darrat av på slutet. SK91 tar upp jakten för spel i div.4 nästa säsong på allvar det var nog inte många som hade trott på detta inför säsongen inklusive mig själv .Bara att lyfta hatten för spelarna som gör en fantastisk säsong som nykomlingar avsätt hur det slutar när vi summerar serien i oktober.   

 

 DIV.6 Herrar

 
 
                  

                                IFK EKBERGA -VALSKOG IK TIPS 3-1

 

I denna jämna serie kan en tre trepoängare betyda topplacering trots att lagen befinner sig i mitten av tabellen . Hemmalaget har höjt nivån och kan utmana topplagen och vinner mot Valskog som inte imponerar i dagsläget.  

 

                                              Matchen slut 2-2

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

                               NORBERG/HÖGFORS-RANSTA IK TIPS 1-3

          

Hemmalaget spelar två matcher på två dagar kan bli tuff att möta nyblivna div.5 laget Ransta .Laget spelade 1-1 mot Babylon i dag ( Lördag)  

 

                                    VSK U-FC SPORTING TIPS 2-1

 

Tung vinst för VSK i förra omgången mot Värhulta kan laget ta tre nya poäng i derbyt . VSK saknar sin lagkapten Wiklund till denna matcha vann mot Forsby med hela 6-1 i förra omgången.

 

 

                                                    Matchen slut 2-0

 

             

VSK tar sin andra raka seger och nyförvärven verkar ha fått fart på laget . Trots att FC Sporting försökte och hade några läggen att kvittera så var segern aldrig hotad 2-0 målet kom på nick med bara en kvarten kvar att spela .VSK är på gång möter Forsby i nästa omgång på borta plan och seger där då är laget verkligen med i racet om div.5 spel nästa säsong.