Babylon vann stort över Bosniska SK

 
 Bosniska spelade en test match mot Div.5 nykomlingarna Babylon FK tidigare i dag på Swedbank .
  Babylon FK vann med hela 4-0


Intervju med Daniel Osten Malmlöf

 
                                              
 
 
 
                    
 

Osten har spelat i Franke i 13 säsonger han började som 10 åring i just Franke . Han gick vidare till VSK som 12 åring och var där i två säsonger innan han återvände till Franke. Han åkte även till Norge och spelade där under en halvsäsong innan han återvände till Västerås och just Franke .   Osten är en av Västmanlands bästa mittfältare och en spelare som många motståndar fans gärna skulle se i sitt egna lag. Det har jag förståelse för då ostens spelförståelse är något som få kan eftersträva, han ser passningarna som få andra ser och han är länken mellan försvar och anfall. Känslan är att dom flesta av laget mål har börjat genom något bra som Osten har gjort. Men osten har en svaghet och det är humöret, då det går emot har han stundtals svårt att ladda om och bara acceptera läget. Dom flesta som spelar fotboll i Västerås vet vem osten är . Han jagas flitigt av klubbar i mälardalen.

 

 Du är spelklar för Hallstahammar SK efter många år i Franke hur känns det ?

Det känns bra men jag kommer att sakna Franke. HSK har något bra på gång och mitt beslut tog jag av privata skäl först och främst. 

Hur tyckte du förra säsongen gick för din del och för klubben ?

Inte så bra jag gjorde ingen bra säsong jag hade en fotskada som gjorde att jag inte kunde ge 100% Vi började  serien bra men sen gick det bara ner för . Många spelare slutade som inte fick speltid och laget körde runt på för många spelare osv. 

Vilken position föredrar du att spela på och hur skulle du beskriva dig själv som spelare?

Som offensiv mittfältare men kan även spela på andra positioner . Jag är en fotbolls spelare som tänker fotboll är brytsäker och har ett lugn när jag har ha bollen . Är Passnings säker jag har rätt bra ork också.

Har du något favoritlag och någon favoritspelare?

 Manchester United . Michael Carrick

Hur bra blir Hallstahammar 2014 ?

Laget har fått in killar som vill träna och är serösa inte som förra året . Laget har värvat några tunga namn och har några till på gång så topp fyra att räkna med utan tvekan.

Vad har du för mål med fotbollen?

Att göra en bra säsong med Hallstahammar och bli värvad till någon klubb som spelar högre upp i seriesystemet 

 

Tack Osten för intervjuen och lycka till i HSK 

 

Tack själv för en bra blogg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


Spelar intervju med Sivan Assad

 

                  SIVAN ASSAD ÄR EN AV VÄSTMALAND MEST EFTERTRAKADE MÅLVAKTER .

 

 

Sivan var tidigare irakisk landslagsmålvakt. Han var en av nyckelspelarna i sin dåvarande klubb.Han började spela fotboll som 8 åring i ett pojklag i irak . Han blev uppflyttad efter ett par år till A laget där han var en bidragande orsak till att laget vann serien i högsta ligan. Efter succén blev  Han blev erbjuden ett drömkontrakt av ett av Libyens kändaste fotbolls lag där han gjorde en säsong .Han var riktig eftertraktad så det vart en ny klubb denna gång i Jordanden där han även där spelade i högsta ligan en säsong.  Sen blev det en flytt till kalla Sverige och Stockholm . Där blev han erbjuden spel med AIK:s pojklag. Han kommer ihåg första träningen han gjorde med klubben på en frusen grusplan det var riktig kallt och jag hade mängder av skrapsår efter den träningen. Klubben vart mäktig imponerade av  Sivan så han fick börja spela med juniorlaget noterbart är att han bara är 16 år här. Det vart bara en säsong i AIK innan nästa klubbadress Essinge IF där han blev kompis med Henok Goitom i klubben som spelade i DIV.2 dåvarande DIV.1. När laget åkte till Gothia Cup fick blev han uttagen med två andra målvakter och chansen att han skulle få spela var liten. Men han fick chansen ifrån start i första matchen och imponerade stort på ledningen att han fick vakta målet hela turneringen laget tog sig hela vägen till Final där det vart förlust mot BK Häcken med 4-2 .Sedan dess har Sivan representerat ett antal klubbar i Stockholm bland annat  Vasalund IF ,Armenska syrianska Div.3 mm . Tyvärr satte en skada stopp för fotbollen ett par år innan han flyttade till Västerås på grund av Jobb.

 

 

 

                           

               

 
 
 
 

Vilka klubbar har du representerat i Västerås ?

 

Jag flyttade till Västerås och kände en kille som spelade i VSK U som spelade i div.5 och laget var på väg ur serien . Jag tränade en träning och laget ville att jag skulle stå resten av säsongen. Vi vann åtta raka matcher och hamnade rätt högt upp i tabellen . Juventus IF kontakta de mig och jag skriv under då spelade laget i div.5. Vi gick upp till div.4 och vann även VLT Cupen de året. Vi vann även DM innan jag bestämde mig för spel med Syrianska IF som spelade div.1. Trots att lag som stora VSK var efter mig så tyckte jag att syrianska var det bästa altnativet just då

 

Hur tycker du att nivån på svenska Division 1 är.

Svenska Division 1 är väldigt intensiv och kvaliteten på spelarna är väldigt bra. Mängden fans är dock liten och försäsongen är fyra månader lång och det spelas bara 26 matcher per säsong. Mentaliteten hos spelarna är dock väldigt bra och ambitionen att bli bättre är stor hos varenda spelare. Det här har gjort att jag har pressat mig hårt för att bli alltid bli bättre och träna hårt.

 

Din styrka som målvakt ?

Jag är orädd att få smällar .Är bra i luften och rätt bra reflexer ,läser av spelet och pratar rätt mycket med mina backar.

 

Är det bra betalt när man är professionell spelare.  

Nej det är det inte man kan inte försörja sig på lönen man måste ha ett jobb på sidan om man ska klara att betala räkningarna.  

 

Har du något favoritlag och någon favoritspelare? 

Paris Saint-Germai  Zlatan han är kung

 

Avslutningsvis,  vad har du för planer för den närmaste framtiden?

 

 Jag har inte tid att träna lika mycket som förut jobbet tar en stor del av tiden . Just nu  har jag en dialog med tre klubbar  och inget är klart så jag kan tyvärr inte avslöja vilka klubbar de är.

 

Vi på bloggen tackar Sivan för intervjun och önskar honom all lycka i framtiden.

 

SIVAN :TACK MISCOT GRYM BLOGG