Träningsmatcher 30 Mars

 
 
 
                             Assyriska FC D4H                                         VSK U D5H
 
              Tips 4-1 
 
 
 
  Förra årets nykomling i div.4 satte sig i respekt direkt och såg till att klara sig kvar med marginal.Många spelare har lämnat även tränaren i från förra säsong har lämnat .Men enligt en källa så har laget värvat frisk och har hittat harmonen i laget under försäsongen ska ha en bra trupp för att att bli ett mittenlag åtminstone i år enligt källan. Vann sin första match med 5-2 över div.6 laget Dingtuna .VSK har mängder med skador och sjukdomar i truppen och har ändå19 man med sig till denna match.
 
                                 
                                                            Matchen slut 6-1
 

VSK började bäst och hade några chanser att ta ledningen men efter bara 10 minuter spel tog hemmalaget över matchen och  VSK spelarna såg mest vilsna ut. Assyriska gör både 1-0 och 2-0 innan paus vilan. I andra halvlek började som den första Assyriska som inte presterar sitt bästa spel hanterar situationerna på planen men VSK kommer till ett och annat farligt läge då hemmalaget då och då kommer fel i sina positioner och lyckas reducera  till 1-2. Assyriska sitter i en högre växel efter reducerings målet  och dödar matchen med 2 snabba mål 4-1 nu var det mest spel på VSK planhalva och 5-0 och 6 -0 kommer med bara farten. VSK målvakten var strålande i dagensmatch annars hade seger siffrorna kunnat blivit högre för Assyriska .

 
 
 
                           Skultuna IS D5H                       Bosniska SK  D4H
 
                         Tips 1-4 
 
 
 

Bosniska åkte på sin första förlust i förra matchen mot Div.3 laget Bosna 92  med 2-0. Klubben fortsätter att värva tunga namn till truppen  vet tusan om inte laget bör bli favoriter att vinna div.4 detta år. Skultuna har varit rätt anonyma så här långt och jag har inte mycket info att dela med mig om laget så här långt.

 

 

                                                       Matchen slut  1-1

 

Med den truppen BSK har bör det bli en vinst i en sån här match men träningsmatch och säkerligen inte många motiverade spelare kan ställa till det . Starkt av Skultuna att ta poäng . 

 

 
                           
                                 Munktorps BK                                Irsta IF
                           Tips 4-1 
 
 

Spännande säsong väntar Munktorps som är nykomling i div.3  bör vinna en sådan match om laget ska ha en chans i div.3. Irsta tippas fajta i botten av div.4 enligt många denna säsong.

 

 

                                                         Matchen slut 4-1

 

    En skön seger för Munktoprs som verkligen behövde vinna efter ett par tunga veckor .Irsta går fortsatt tungt.

 

 

 

 

                                           
                        
 
                                        Norbergs AIF-Smedjebacken FK  Tips 1-3
 
                             
                                                       Matchen slut 3-2
 
 

En tung seger för Norberg mot Div.4 laget och det lovar gott inför serie starten om ett par veckor.