DIV:5 Premiären avklarad

 

               Kvarnbackavallen 19:00                   

                                                                    

                                                   Skultuna IS - Romfartuna GIF Tips 3-0

 

Seriefavoriterna tar emot Romfa En väldigt lång försäsong är äntligen över. Det måste vara inspirerande och utmanade att möta seriefavoriterna på bortaplan i premiären Romfa har ingen press på sig att prestera här men lite annorlunda läge för hemmalaget.

 

                                                                Matchen slut 6-0

 

Skultunas marsch mot division 4 har börjat seriefavoriten krossade Romfartuna med 6-0 i premiären.Det var inte mycket att hämta ifrån den här matchen för Romfa laget får ladda om för nästa match på hemmaplan mot Surahammar den 2 maj.

 

                                                                                                                                          

 Mälarenergi Arena 19:00

                                                   Surahammar FK-Ransta IK Tips 1-1

                                          

Två lag med olika förutsättningar hemmalaget har tappat styrka på grund av spelarflykt under våren och har försökt att få ihop ett lag till träningsmatcherna vissa av dom matcherna ställdes in.

Ransta däremot har gått som tåget under våren och har med sig hela 9 raka segrar i bagage inför denna match en enkel seger i dag nej det tror jag inte.  

 

                                                                  Matchen slut 1-1

 

Quinton Djursjö gav hemmalaget ledningen med 1-0 redan i den 5 matchminuten och Surahammar såg ut att gå mot en viktig seger i premiären. Men Ransta kunde kvittera på slutet genom Robert Bolin och fastställa slut resultatet till 1-1 denna match var riktig tempofattig ifrån båda lagen. Ransta fortfarande är obesegrade efter nio spelade matcher.  

 

 

                                                                     Matchen slut 1-1

 

                                                  

             Yllevi 19:00                                  Sk91-Irsta IF Tips 1-2 

 

Två lag som är svårlästa så här tidigt på vårkanten men ska bli intressant att se var dom står efter några omgångar.Irsta får vara favoriter i premiären.

 

                                                                      Matchen slut  3-1

 

SK91 hade tuffast möjliga motstånd i premiären idag mot Irsta som hålls väl av de flesta som en tänkbara ett topplag  kan jag tänka mig efter segermatchen mot stor satsande Ramnäs med 7-1 .Men SK91 gjorde en stark insats, och vann en enkel seger med 3-1.

 

                                               

                  Hubbovallen 19:00                                                                                   

                                                       Tillberga IK –IK Oden Tips 3-1

 

 Vilken höjdarmatch direkt i premiären mellan två lag som vill utmana Skultuna om seriesegern . Tillberga känns starkare efter försäsongen .

 

                                                                  Matchen slut 0-1

 

Det blev en minst sagt en sur 0-1 förlust för TIK i hemmapremiären mot det förväntade topplaget IK oden .

 

Det för tidigt att kalla Oden för ett topplag men idag agerade laget som ett sådant när man spelade smart och tillät Tillberga att äga mycket boll medans laget satsade på kontringar .

 

Det skulle löna sig för gästerna tar ledningen med 1-0 genom Daniel Sjödal och de målet blev seger målet för IK oden som tar en välförtjänta tre poäng i premiären.

 

Tillberga verkade taget av premiärnerver  idag när Oden gästade på onsdagskvällen. Frånsett ett få målchanser där hemmalaget fick äga boll så hände det inte  mycket framåt under hela matchen.

 

Hoppas för Tillberga del att laget lyckas höja sig till nästa match för så får man inte agera om man ska tillhöra toppen denna säsong.

 

 

 

                  Björliden 19:00           

           

                                          

                                                    Valskog IK-Gideonsberg IF Tips 2-4

 

Nykomlingen Valskog har inte direkt imponerat på våren men är alltid svårslagna på hemmaplan. GIF har däremot imponerat stort i träningsmatcherna mot bra motstånd. Intressant match .

 

                                                                Matchen slut 3-1

 

 

Nej GIF varför ska det vara så här varje säsong något måste vara fel alltid starka på våren men när serie är i gång händer detta .

 

Något är fel nu ska jag inte ta bort Valskog seger ifrån dom men Varför ? Grattis Valskog till er första segern som nykomlingar och välkomna till div.5

 

 

     Svedboäng 19:00                  Västerfärnebo AIK_Babylon FK Tips 2-1

 

Två lag i bra form nu är det serie premiär kommer hemmaplan gynna AIK  i kväll det är en stor mjölighet.

 

                                                                      Matchen slut 2-0

 

Nyförvärvet Marcus Zilen sköt AIK till deras första seger i premiären omgången på väldigt länge . Han gjorde både målen och gav hemmalaget tre välbehövlig poäng i premiären bra nyförvärv av AIK ska blir mycket intressant att följa honom under denna säsong.                      

 
Kommentarer

Fan vad kul med en seger premiären

Såg matchen i dag mellan Tillberga och Oden Tillberga spelade riktig dåligt jag håller med tycker att Oden spelade mycket bättre hela matchen

Vi gör ingen bra match men en premiär är alltid en premiär vi har varit uträknade tidigare säsonger men har alltid kommit tillbaka hårt. så blir det även denna gång

Sk91 dominerade matchen igenom, fick även en man utvisad i mitten av första halvlek.. farligt lag som ofta underskattas.

Sluta nu Sura. Ransta är inget topplag. Ni är inte bättre än så här nu när ni inte kan ta in folk från höger och vänster.


Kom ih�g


Trackback