Skiljebo mot Avesta Toppen mot botten

 
 
Matchen på lördag mot laget från sala är en av säsongens hittills viktigaste matcher för Skiljebo. Gapet till serieledande Enskede IK är nu bara 2 poäng och tar man inte tre poäng hemma mot bottenlaget blir uppförsbacken jobbigt. Det är en måstematch för dem gul-svart- om de vill hålla drömmen om seriesegern vid liv.
 


Bosniska har tappat flera tongivande spelare

 
 
Ingen rök utan eld brukar det heta. Efter flera rykten står det nu klart att Bosniska tappar flera av klubbens och div.4 säsongens absolut mest tongivande spelare. 
 
 
 
Kemo Termiz klar sedan tidigare till VIK , Ylli Dautaj åker till  Irland för studier , Mer info kommer 
 

 
Syrianska IF krigade till sig tre viktiga poäng

 
 
 
 
 
 
 
 Trots sin åttonde platsi tabellen efter den här segern så satt inte Syrianska säkert då det endast skiljde sju poäng ner till just uppsala på kvaplats inför den matchen.
 

Det var syrianska som började bäst trots att flera spelare ifrån startelvan saknades till dagens match och flera unga spelare satt på avbytarbänken.

Alexander Persson gav hemlagat ledningen efter 15 min spel efter ett massivt spelövertag ifrån Syrianska men Uppsala kom tillbaka och kvitterade till 1-1 som också blev resultatet efter 45 spelade min.

 

Andra halvlek var det mest ställnings krig och inget av lagen fick till något ordnat spel och lite förståeligt med tanke på regnet . Det skulle dröja ända fram till den 75 :e minuten innan avbytaren Rodi Mahmoud kunde avgöra matchen för Syrianska med sitt avgörande 2-1 mål. Uppsala hade några halvchanser att nå en kvittering på slutet men Syrianska höll ut och tog tre viktiga poäng .