Bomben: Juve värvar ifrån superettan och Bosniien

 
 
Juventus IF satsning fortsätter

Klubben fortsätter att stärka truppen till kommande säsong. Nu står det klart att Suleyman Aslan från Superettan klubben Syrianska FC, ansluter till laget.
 
 
 
      
 
Det ska bli ett sant nöje för både oss och publiken att få se honom i serien , säger lagets tränare Franco . Aslan har representerad bland annat Nybergsund IL,Västerås SK,Syrianska IF Kerburan,Västerås IK. Aslan är en mittback som egentligen har allt, han är stor, snabb och stark. Men det är inte det som gör honom till en av Västmanlands främsta mittback, han agerar totalt utan rädsla en mycket bryt/nick säker back som inte är rädd att smälla på. Juventus IF börjar att få en intressant  trupp om inte en stark sådan .
 
 
   Dejan Corovic är tillbaka i Västerås
 
Han blev vald till en av dom bästa backarna i förra säsongen i div.3 nu är han alltså tillbaka för att göra ännu en säsongen med Juventus IF.Dejan är  försvarare och kommer från FK Leotar, Bosnien.
                       
 
 


Sirwan Zarifnejad klar för div.2 klubben VIK

 
Sirwan Zarifnejad är Vänsterback .
 
                                                
 
Sirwan hade flera bud från andra klubbar men VIK kändes som den bästa lösningen säger han till bloggen. Han tillhörde MD Köping i två säsonger innan VIK lockade över honom.


Fortsatt tungt för BK30 damer

 I första halvlek var det gästerna som började piggast när regnet började ösa ner över konstgräset. BK30 hamnar snabbt i underläge med både 1-0 och 2-0 innan hemmalaget trycker in ett skott i krysset och reducera till 2-1.Gustafs GoIF hann även med att göra 3-1 och 4-1 innan halvtidsvilan. Jag blev förvånad över hur mycket GoIF tilläts äga boll under första halvlek . I andra höjde BK30 upp spelet och skapade några chanser men glädjen varade inte länge för gästerna skulle öka på till 5-2 och fastställde sedan slutresultatet till 6-1 .  BK30 måste höja sig några snäpp för att kunna utmana i toppen även denna säsong.