Gjorgji Nastov räddade en poäng åt BSK i toppmatchen

 

           Finns fler bilder ifrån på facebook sidan

 

          

          
 
         
 
         
 
         
                                    Goran Safari utsedd till matchens lirare av bloggen

                           

                                                                   Matchens slut 1-1
 
 
 
BSK och HSK drabbade samman på Lundby IP  i en toppmatch som kändes ganska avslagen. Två lag som inte fick spelet att stämma möttes och det blev en jämn historia som till slut blev 1-1 efter att båda målen gjorts i andra halvlek.
 
Den på förhand, för guldstriden,viktiga toppmatchen Första halvleken slutade mållös,men den var inte utan målchanser. Både BSK och HSK hade flera bra lägen att ta ledningen.
 
 
Att inget av lagen lyckades göra mål var smått osannolikt. I HSK var Daniel Grbic närmst att göra mål. Anfallaren var ett ständigt orosmoment med flera skottförsök . Spelet böljade fram och tillbaka och inget lag var särskilt mycket bättre än det andra.
 
 
Det dröjde till 82:e matchminuten innan matchen fick sitt första mål och de var planen äldsta spelare Erick Omar Estrada som satte in 1-0 målet för gästerna. Ledning stod sig i dryga 3 minuter. I 85:e matchminuten kvitterade Gjorgji Nastov för hemmalaget resultatet stod sig matchen ut i vad som var en underhållande div.4 match.BSK borde ha gjort bytena tidigare,dom kom lite för sent men det blev ändå lyckat inbyttarna ordnade ju 1 poäng .
 

 


                                           Bosniska SK-Hallstahammar SK Tips 2-1


Bosniska går upp i serieledning om laget vinner och räkna med mycket publik till matchen

HSK hittar vi på sjunde plats i serien de är lite överraskande med tanke på spelarmaterialet klubben befogar över spelare somTobias Holmgren, Daniel Grbic skytteliga ledaren på 9 mål Goran Safari, Soran Safari ja listan kan göra hur lång som helst. För BSK del saknas deras skyttekung Ylli Dautaj till den här matchen ett tungt avbräck.

 

                                                  Arboga Södra -IK Västerås Tips 3-0

 

Arboga södra vann derbyt senast med 1-0 mot Kolsva och matchen innan krossade man HSK med 5-1 de kallar jag en formtopp. IFK Västerås tar sina poäng och de trots att många har underskatta laget kapacitet. Det är tre viktiga poäng man spelar om båda lagen vill tillhöra toppen och de kan man göra man vinner.

 

 

                                                                    Matchen slut 2-3

 

I dagens div.4  finns inga enkla matcher som man bör vinna, alla lag slår alla .Första halvlek dominerades fullständigt av bortalaget, som hade en 2-0 ledning i paus Arboga blev helt tagna på sängen .IFK gör även 3-0 innan hemmalegt vaknar och reducerar två gånger om men det räckte inte till poäng i dag.IFK västerås är nu bara en poäng bakom serieledrana TSK.

 

 

                                                         Norrby SK-Munktorps BK Tips 3-1

 

Att båda dessa lag krigar i botten är som chock för både dom och många andra som följer div.4 denna säsong. Båda lagen bör kriga åtminstone i mitten av tabellen VIKTIG SEXPOÄNG MATCH

 

                                                                         Matchen slut 2-1

 

 

Detta var Munktorps  fjärde raka förlust och nu måste något hända om man inte skall tappa kontakten med toppskiktet.

 

Det skiljer hela 8 poäng till TSK som är på första platsen ,har en tuff match i nästa omgång det är derbyt mot Kungsör som även dom förlorade sin match .Tack vare trepoängaren idag klättrade Norrby SK på rätt sida strecken har svår bortamatch mot Assyriska som verkar ha hittat formen i sin nästa match.IK Franke gör succé i div.3

 
        
 
 
                                           IFK Sunne Fotboll - IK Franke Slut 1-2
 
 
Franke gör succe i fotbollens div.3 efter sju omgångar så leder lagét serien på 14 poäng detta måste vara den bästa starten laget har gjort på väldig länge i div.3. Ska tilllägga att denna div.3 serie är en av dom svåraste serie som finns i svensk fotboll.
 
Grattis Franke och vi på bloggen önskar laget all lycka i framtiden
 

 Assyriska FC knockade seriefavoriterna Kungsör

         
                  
        
        
        
 
                                                       Matchen slut 3-0
 
 
Assyriska FC spelade ut hela registret i kvällens möte mot gästande Kungsör på Råby IP .
 
 
Drygt 30 åskådare som hade tagit sig till ett regnigt Råby IP för att se Assyriska ta sig an seriefavoriten i en viktig sexpoängmatch för båda lagen. Under 90 minuter fick de anledningar att jubla, gäspa, men till slut även yla.  Assyriska vinner helt rättvist med 3-0 mot och kan vara på gång efter en bedrövlig start .Kungsör kan inte gör mål har mycket boll men är ödlösa framåt. Assyriska tar säsongen första seger och gör det med klass,för KBK är det dags att höja sig annars blir det ingen div.3 spel nästa säsong .
 
 
 
 
                                             Assyriska FC-Kungsör BK Tips 1-3
 

Assyriska har det kämpigt just nu men har inte på något sätt spelat dåligt tvärtom så har laget haft kommandot i matcherna och haft ledning men tappar allt på slutet av matcherna. Nu blir det inte lättare när laget gästas av seriefavoriten som kan ta över serieledning med en match mindre spelad än övriga lagen.

 

                                             Fagersta Södra -Tortuna SK Tips 2-1

 

                                                          Matchen slut 2-2

 

TSK fortsätter att överraska och är obesegrade på sex matcher det är starkt .Det blev en poäng borta mot svårspelade Fagersta södra   

 

Lånar denna ifrån TSK hemsida

Matchen började som vi trodde, dvs att Södra skulle komma ut och försöka erövra bollen högt och att vi skulle spela oss ur pressen för att försöka utnyttja våra kanter och Mannen längst där framme. Det fungerade också bra inledningsvis, första chansen skapade vi efter c:a 5 minuter men den utmynnade bara i en hörna som blev resultatlös. Ju längre halvleken gick tog Fagersta över mer och mer, det gjorde att vi på sidan vände mf -triangeln för att försöka vinna mer boll, det gav önskat resultat. Efter c:a 20 minuter kastar Jacke ett längre inkast som Lampan tar emot och spelar ner på djupet, där möter Blom, gör sin gubbe och skickar in bollen till straffpunkten och där möter Mannen på halvvolley och borrar in en stenhård smällkaramell till ett något oväntat 1-0 för oss.
Efter detta tar Fagersta över rejält, spelar en väldigt bra fotboll och sätter stor press på oss och vårt försvar och sista delen av halvleken är de säkert bollinnehavare till 70 % men vi står emot och går till pausvila med en 1-0 ledning. Utan fyrbackslinjens resoluta spel och Robins storspel i målet, han gjorde några riktiga klassräddningar i första, hade vi inte haft den ledningen. 2 byten görs inför andra halvlek, P och Lampan vilar en period och By och Kalle S kommer in, vi spelar också med två defensiva innermittfältare.

I paus bestämmer vi oss för att spela ett lägre försvarsspel för att hålla ihop laget bättre, det lyckas vi bra med och därför är det lite ologiskt att Södra både kvitterar och tar en 2-1 ledning inom loppet av en kvart. Båda målen är snygga, det första en nick i "första" krysset och vid 2-1, där vi slarvar med presspelet, vandrar deras spelare framåt med bollen och lossar en kanon stolpe in, båda målen helt otagbara för Robin.
Fagersta fortsätter spela bra fotboll och när 20 minuter återstår börjar vi byta runt och lyfta upp laget och rätt snart får vi lite press på dem igen. Vi spelar först 4-4-2 med en offensiv inriktning och sedan efter lite dividerande på sidan så bestämmer vi oss för att lyfta upp Simpe på topp som target och för att kunna vinna höjdduellerna och skapa ytor åt Mannen och Blom som spelar på topp med Simpe.
Vi skapar mer och mer men hittar inte in för det där sista avgörande kvitteringsläget förrän 3-4 minuter in på övertiden, som var 6-7 minuter pga skador, då kommer det för oss i det gulsvarta laget viktiga kvitteringsmålet. Själv satt jag och lindade Kevin på sidan om planen då han fick en bristning i låret minuten innan, men följande hände enligt alla initierade; Jacke slår en lång cross mot en fri Mannen som tar ner på kropp och skjuter rakt på Södras målvakt, bollen går ut i retur till P som slår en hög boll in mot målet, Simpe har dröjt sig kvar och nickar över deras försvarare som står ensam kvar på mållinjen. Härlig avslutning på en riktig kämpafight!!!

                 

Hemmalaget har revansch att utkräva ifrån Tortuna som vann här förra säsongen laget förlorade i förra omgången hemma mot Bosniska med 2-1 ,ska tillägga att TSK fick en kanon form efter segern här förra säsongen och det skulle bädda för ett nytt kontrakt .Nu är lägget annorlunda TSK leder serien imponerande före lag som Kungsör och Munktorps ,vilken toppmatch .