Två nya spelare klara för Sala FF

                             
                                              Bildkällan Sala FF hemsida                  Balen Nouri      
 
så här skriver sala FF om nyförvärvet 
 
Det tredje nyförvärvet presenterar vi idag och det är Balen Nouri 19 år som bor i Morgongåva. Han kommer nu närmast från Uppsala Kurd där han spelat senaste säsongen, laget degraderades från division tre efter säsongen. Moderklubben Morgongåva lämnade han först för att ansluta till juniorlaget i IK Sirius men blev snabbt uppflyttad i deras A-trupp. Nu ansluter han till vår trupp och redan i julcupen kan ni se hans tekniska finesser för sin nya klubb.
På bilden hälsar en av våra sportchefer, Henrik Isberg, nyförvärvet välkommen till Sala FF
 
                            
                                                      Stephen Komaketch Bild Källan Sala Ff hemsida
 
Så här skriver Sala om nyförvävet på sin hemsida
 
Det fjärde nyförvärvet inför nästa säsong är klart. Stephen Komaketch 21 år ansluter till truppen. han bor i Sala sedan i somras och är kompis till vår spelare Jimmy Kakembo. Stephen har tränat med oss under hösten och Sala FF har försökt få loss honom tidigare så vi frågade Fredrik Månsson om turerna i den här övergången. Månsson har lagt ner väldigt mycket tid på att lösa den här affären.


Bosniska SK värvar ifrån Franke

 
                                    
 
Så här skriver BSK på sin hemsida om nyförvärvet 
 
 
 
         Det jobbas hårt bakom kulliserna och Silly Season är igång på allvar. BSK kan stolt presentera första nyförvärvet i år. Det är en talang med hög potential som tyvärr har varit skadedrabbad och därför inte tagit sista steget. I år mellanlandar han i BSK och vi kan stolt välkomna Bosko Durovic till klubben!

Bosko är född 1995 och är en offensiv mittfältare med väldigt fina tekniska kvaliteter och kommer senast från Franke i div 3. Han kan användas på samtliga offensiva positioner och har en härlig spelförståelse som våra anfallare kommer uppskatta när dom blir serverade. Som sagt potentialen är hög men tyvärr så har skadorna sagt sitt och vi kommer skynda långsamt. Trotts skadefrånvaron så har Bosko inte legat på latsidan. Han har byggt upp en otrolig fysik och 117 likes på hans magrutor på Facebook säger en del. 

Själv säger Bosko såhär:
"Jag vill gärna spela så högt upp som möjligt men jag behöver spela just nu och jag tror BSK blir en bra start. Jag ser fram emot att tunnla Saleh på träningen."

Vi brukar placera folk i omklädningsrummet efter vilket lag dom håller på men i det här fallet blir det svårt. Bosko har inget favoritlag men som många andra i laget så är han en Zlatanist. Det betyder att han får sitta nånstans breve Saleh och Asmir. Sen ser vi fram emot att Bosko kommer Zlatanera på planen. 


Det är mycket som händer bakom stängda dörrar i BSK och ytterligare nyförvärv och lite till kommer att presenteras i veckan!

Vi vill passa på att välkomna Bosko till BSK och önskar honom lycka till!
 
                                         


Blerim Kaciku lämnar BSK för Bäckby IF