Hedersam förlust för BK30 mot allsvenska Serieettan

 
Finns mer bilder på facebook sidan
 
 
 
 
                               Jennifer Forsman utsedd till matchens lirare av Bloggen
 
 
 
 Det blev en hedersam förlust för BK30 hemma mot allsvenska serieettan Eskilstuna United Gästerna vinner rättvist med 4–1 (0–1), men BK30 hade chanser att ställa till det för Allsvenska laget. Matchens ende målskytt för hemmalaget blev Cassandra Korhonen .
 
Man är aldrig nöjd när man förlorar, men Bk30 damer gör helt klart en godkänd prestation. En prestation som tjejerna kan vara riktig stolta över tycker jag.
 
Första halvlek  blev en enda lång press mot Bk30-målet, men hemmalaget kämpade, slet och såg till att bara släppa in ett mål efter 45 min spe starkt gjort.
 
I andra kämpar BK30 på men motståndet är för bra man släpper in tre mål till men vad gör det när man också helt oväntat gör ett mål på en frispark. Måste ha varit matchen höjd punkt att få göra mål mot allsvenska serieettan oavsett förlusten.
 
Nu väntar sista matchen på lördag mot Brommapojkarna på hemmaplan en direkt avgörand match om seriesegern.
 


BK30 möter Damallsvenska serieledarna i kväll

 
Välkomna ner till Swedbank Park på onsdag 30/9 kl 19.00
då Västerås BK30 möter Damallsvenska serieledarna
Eskilstuna United i Svenska Cupens 3:e omgång.
Passa på att komma ner till Swedbank och se flera av
Eskilstuna Uniteds landslagsspelare spela mot Västerås BK30
 


Både Oden och Babylon kvar i kampen om seriesegern

 
 
 
 
 
 
 
Oden fick tre enkla poäng mot Surahammar som inte fick inte ihop ett lag och laget lämnade WO (3-0) lite tråkigt kan jag tycka.
 
 

Kampen om seriesegern fortsätter för Babylon FK

Babylon tar en välförtjänt seger hemma mot Valskog på söndags efter middagen med 2-0. Segersiffrorna var i underkant då Babylon skapade klart mest och rent av borde ha gjort fler mål. Valskog hade inte mycket att säga till om i matchen. Nu avgörs allt i den sista omgången då babylon gästar Romfa i en tuff match då båda lagen jagar poäng i varsin ände av tabellen .