Skultuna tog en övertygande seger i premiären !!!

 
                    
                
 Babylon åkte till Skultuna för att mot alla odds försöka knipa sin första historiska seger denna säsong men lyckades inte med den uppgiften. Hemmalaget vann med hela 4-0 .

 

Babylon bjöd inte på mycket motstånd och det märktes på tränaren Majed att han var besviken på laget efteråt. Inte konstigt, hans lag presterade inte mycket framåt .

 

Matchen startade i ett rasande tempo, främst från hemmalagets sida men Babylon stack upp med jämna mellanrum och skapade en del lägen.

 

 Skultuna tar över mer och mer och skjuter hejvilt från alla håll och kanter. Jaffar gästerna målvakt är dock bra med på noterna och gör en del kvalificerade räddningar.

 

Efter 20 minuters spel så tar hemmalaget ledningen på en kontring genom Max Holmberg som även stänker in 2-0 lite senare . 

 

 I andra lik den första är det hemmalaget som skapar de bästa och de mesta både 3-0 och 4-0 kommer på slutet av matchen . Babylon väger för lätt i dagens match mot ett mycket bra organiserat hemmalag .

 Nykomlingen IFK Västerås damer tog säsongen första seger

                  
 
Efter premiärförlusten mot Norrby tog IFK Västerås Damer idag sin första seger .Segern mot Dalhem var siffermässigt  klar och grundlades i första halvlek då laget hade en 3-0 ledning. 4-0 kom i 63 :e mini andra halvlek.
 
Målskyttar IFK
  • 1’ Ida Österberg 
  • 15’ Malin Hising
  • 31’ Karin Matthews
  • 63’ Malin Hising


MD Köping tog säsongens första seger

                 
 
 
MD har tagit säsongens första vinst efter den tunga starten i div.3 .Blaise Sindjui Letina MDFF-anfallaren gjorde de avgörande målet ett mål som säkrade lagets första seger. Matchen slutade 2-1 Till MD Köping