Div.4 i dag onsdag

 

      

 

 

Tortuna SK – Fagersta Södra Tips 2-1 KL 18:00

 

Hemmalaget gjorde hösten bästa insats borta mot Bosniska senast i 2-2 matchen. Nu väntar serieledarna på Tortuna IP. Fagersta har en riktig tuff uppgift framför sig få vara glada om man lyckas ta en poäng med sig här ifrån.

 

Assyriska FC-IFK Västerås Tips 1-2  KL 19:00

 

IFK Västerås blev utklassade i widerlöv Cup mot Skiljebo senast och har kniven mot strupen dagens match. Tappar man poäng mot Assyriska och Fagersta vinner borta mot TSK så kan serien vara avgjord trots att det finns 5 matcher att spela om.

 

Hallstahammar SK- Munktorps BK Tips 2-1  Kl 19:00

 

Gästerna har vaknat till liv och kan ytligare ta några kliv till i tabellen om man slår HSK idag.

 

BK30-Skinnskattebrgs SK Tips 2-0 KL 19:00

 

Det känns som BK30 håller på att slarva bort den här säsongen en seger är ett måste idag.Västerfärnebo AIK bragden i Tillberga

 
VAIK kämpar hårt för att undvika nedflyttning från div.5. Stärkta av bortasegern senast mot Valskog åkte laget ner till västerås med kniven mot strupen ,för att försöka vinna den på förhand tuffa bortamatchen mot Tillberga.
 
Det var tufft, det var mycket känslor och det var en fantastisk kämparinsats av VAIK den här lördagen.

Förutsättningarna var glasklara få med sig tre poäng hem till Västerfärnebo men innerst inne visste dom flesta spelarna det det skulle krävas en 120% Insats för greja detta  .

Men det började tungt för gästerna som fick se Dennis Lindqvist ge hemmalaget ledningen efter 25 min spel. Vaik kvitterade genom Rasmus Hedlund Aldén på en straff i den 40 min och 1-1 i paus .

 

I början av andra kom några olyckliga min för gästerna först 2-1 till Tillberga sedan utvisningen på Rasmus Hedlund Aldén. Men VAIK krigade till sig ännu en straff och kvitterade till 2-2 helt otroligt med en man mindre på plan.

 Tillberga gjorde 3-2 i 77:e och här trodde nog dom flesta att matchen var avgjord men gästerna gav inte upp och kunde kvitterar för tredje gången i den här matchen genom 66’ Martin Åmantill 3-3

 I den 90:e fick gästerna straff och fram kliver Emil Falin och sätter segermålet 4-3 för VAIK.

Oj vilken match vi på bloggen missade vilken moral och vilken vilja detta VAIK har visat upp i dom senaste omgångarna . Detta är en bragd utan tvekan att slå Tillberga borta med en man mindre och efter att ha legat under tre gånger om .Bara att lyfta hatten för VAIK stort grattis killar.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
  • 25’ Dennis Lindqvist


VIK Fotboll tog sista chansen

 
                  
 
 
Efter vårsäsongen i div.2 var det egentligen ingenting som talade för att VIK skulle hänga kvar i serien. När det nu återstår 7 omgångar av höstsäsongen – finns chansen till nytt kontrakt för klubben.
 
 
VIK tog sista chansen att klara nytt kontrakt efter seger hemma mot Kvansvedens IK med 3-0.I nästa omgång väntar bottenmötet mot Håbo på bortaplan.