Tungt nyförvärv - IK Franke

                           
                              
 
Den här överången har varit på gång en längre tid men nu är det bekräftat.Kreshnik Bytyqi är klar för IK Franke .Stundtals är han utan tvekan länets bästa mittfälltare.....
 
Tidigare i veckan värvades även Dennis Olsson ifrån div.2 klubben syrianska in och nu ser det mycket ljust ut för div.3 klubben Franke.


Tänkte jag skulle tipsa om en sida DeeliOo

 
 
 'klicka på bilden ovan för att komma direkt till sidan .
  Dom finna även på facebook 
 
 
Det är en byt, köp och säljsida för sportprylar där alla kan annonsera gratis för att låta någon annan ta del av deras oanvända sportprylar.På så sätt kan vi sänka kostnaden för utrustning, och dessutom spara på miljön. Gå in och gilla sidan redan idag.   


Fredscupen samlade in hela 154085kr till kriget

      
 

Fredscupen som gick av stapeln 23 december i klöverhallen blev en succé.

Med sina 28 lag anmälda och massa kändisar så blev projektet en stor Succé .Man kunde samla in hela 154085kr kr till barn som drabbas av krig i kurdistan ,där man har 2 miljoner flyktingar som behöver hjälp. Kejhan Darvishi en av dom ansvariga var efter Cupen mycket nöjd du förstår detta kommer att kunna hjälpa jätte många mänskor i nöd säger han till bloggen. Han vill samtidig tacka alla som var med och bedrog till detta kunde inte har gjort detta utan er . Det borde finnas mer såna här projekt som ser till att man samlar in pengar för behövande .God jul och gott nytt år till alla runt hela världen.