Säsongens sista match och seriefinal !

      
 
      
 
Det kommer smälla, det kommer gå undan, det kommer bli grinigt!
En Härligt spännande seriefinal mellan div.fyra 2 
klart bästa lag 
 
En ren seriefinal väntar på onsjövallen under onsdagskvällen: Tvåan Fagersta tar emot ettan IFK Västerås och båda ligger på 22 poäng men IFK har två plus mål.
 
 


Sista omgången div.4 Herrar

        
 

Babylon FK- Hallstahammar SK Tips 2-1

 

Två avhängda bottenlag möts i en superviktig sexpoängsmatch och upp till säkermark för HSK är det det 7 poäng och för Babylon 8 .Värt att notera HSK fick överraskande poäng med sig ifrån mötet med Tortuna senast på hemmaplan.

 

 

Munktorps BK-Skinnskattebrgs SK Tips 3-1

 

Munktorps har spelat upp sig rejält efter den tunga starten och var ytterst nära tre poäng borta mot Assyriska i 2-2 matchen senast. Är ett starkt hemmalag de vet alla .Stark av SSK att ta en poäng av Fagersta senast.

 

Bk30-Assyriska FC  3-2

 

  Bk30 är ett av de laget som slås om en div.3 plats och trots en dålig vårsäsong så har laget ändå häng på både IFK Västerås och Fagersta södra . En seger idag är ett måste .Assyriska har tappat för många onödiga poäng under våren men hade annars kunnat kriga i toppen den här säsongen.

 

Tortuna SK -Skultuna IS Tips 2-2

 

Match mellan två lag som spelar ungefär likadant och det skiljer bara två poäng mellan lagen även i tabellen.   Båda lagen kryssade i sina senaste matcher och kan verkligen sätta press på topplagen via en seger .

 

 Seriejumbon Valskog har det fortsatt tungt i Div.5

 
     
 
 


 Det är bara att konstatera att Valskog hittills inte räckt till i division 5. Mot Forsby gick det grus i maskineriet redan från start för Valskog. Första baklängesmålet kom redan efter 2 minuter.

 

Men hemmalaget kämpade tappert och och både kvitterade och tog ledningen med 2-1 i början av andra .Men Forsby spelarna ville annat först kvitterade Isac Andersson 57:e till 2-2 och Nick Johansson blev matchhjälte i 80:e när han sänkte Valskog med sitt 3-2 mål.