Ska en domare kunna stänga av'

 
 
När skall domarna börja stå till svars för sina insatser precis som spelarna? Självklart är domare bara människor och dom skall ta snabba beslut vilket, givetvis, kan bli fel emellanåt. Men varför blir domarna aldrig granskade på samma sätt som spelare.
 
Förra säsongen präglades av många dåliga domarinsatsen och många spelare, ledare  tycker samma sak varför händer det inte någon när en domaren gör fel!
 
Här nedan två exmpel 
 
I en match förra säsongen blev båda lagen rätt glada att se en domare som brukar hålla till i div.4 ska döma matchen men det blev en mardröm för hemmalaget.Sex spelare i hemmalaget blev skadade och klev av planen med stora skador laget blev utdelade hela 8 gula kort och ett rött kort även två ledare blev avvisade ifrån sidan .
 Bortalaget fick bara ett gult kort på hela matchen. Trots att det var gästerna som agerade vårdlöst i nästan varje närkamp .Många rasistiska uttalande kom i närheten av domaren utan att få domaren uppmärksamhet alls.

 I en inom hus Cup i mars i år hoppade en domare på en spelare och fick avvisas ifrån cupen men bara en veckan efter så är han ute och dömer en match utan som helst påföljd .

 Tycker att domaren ska kunna stängas av i åtminstone några matcher  vad tycker ni!!!

 

 

 

 Div.3 klubb i Västerås söker målvakt

 
Div.3 klubb i västerås söker målvakt Akut. Oavsett ålder är du välkommen att provträna som lagets förstamålvakt. Platsar du inte i juniorlaget eller vill du bara testa att spela lite högre som målvakt och har grunderna till målvaktspelet är du välkommen. Vi erbjuder all utrustning som du behöver.
 
Hör av dig till bloggen med namn och Tel nr så kommer klubben att ringa upp dig.
 
 


Fagersta Södra slog div.3 laget Juventus

   
                     
 
Lånar denna ifrån Fagersta södra hemsida
 
Södra tog en fin seger på onsdagskvällen när man slog Juventus IF från div 3 med 1-0 
 

Fagersta Södra hade 3 fina lägen i matchinledningen först genom Jocke som lobbade bollen strax utanför stolpen och sen genom Emil Zoltek som hade 2 fina lägen som målisen räddade. Juve hade en bra period i slutet utav första men Arman i Södramålet gjorde ett par fina räddningar . Halvleken slutar mållös. 
I andra halvlek så fortsätter Södra att skapa chanser och utdelningen kommer oxå då inbytte Wille Klasén nätade efter ett mönsteranfall. Södra rullade sig ur en hög press från juve spelarna där mittbackarna Jönsson och Zacke spelade sebba som i sin tur frispelade Wille som elegant rundade mv och slog in bollen med vänstern, ett mycket fint fotbollsmål . Matchen slutar med en 1-0 till FSIK. 

Det här var klart bästa matchen för säsongen där arman i målet och hela backlijen imponerade, Körkkö,rudde,Jönsson och Zacke Ström. Nyförvärvet Zacke Ström gjorde sin klart bästa match sen han kom till Södra. Framåt var Artur P mycket vass . 

Det här var en riktig lagseger där alla bidrog.

Ny match på Lördag då vi gästas utav Hofors ( div 3)