Bk30 tog sin första historiska seger i elitettan.

 
       
 
 
Efter två förluster tog Bk30 damer sin första seger i elitettan. Bk30 rivstartade och tog ledningen redan efter 4 min spel genom en spelsugen Cassandra Korhonen.Sedan kunde nyförvärvet Christa Neary öka på ledningen med 2-0.
 
Bk30 kontrollerade resten av matchen utan att på något sätt dominera.Böljan får nog finna sig i att strida i de nedre regionerna av tabellen, medan Bk30 kommer troligen att knappa in på lagen längre upp i tabellen.


Slutresultat lördagen div.4 matcher !

 
 

 

Tortuna sk-Assyriska FC slut 2-1

 

Tortuna tog en välförtjänt seger över Assyriska idag med 2-1 .Efter en jämn halvlek där båda lagen skapade chanser och Tortuna utnyttjade åtminstone 1 av sina chanser och kunde göra 1-0 genom Eric Hedlund i den 28:e min. 1-0 i paus för TSK.

 

Assyriska tryckte på i andra och försökte att kvittera men istället gjorde Tortuna 2-0 på en fin nick av Simon Phalm. Assyriska kunde reducera på slutet av matchen även där på en fin nick men närmare än så kom inte dom rödvita idag.

 

 

Munktorps BK -Irsta IF Slut 1-2

 

Bra start för Irsta som tar tre tunga poäng borta mot ett erkänt starkt Munktorps .Nyförvärvet Mikael Simonsen blev matchhjälte för Irsta med sitt 2-1 i den 60:e min.

 

BK30-Arboga södra Slut 1-3

 

Hemmalaget som var ett topplag förra säsongen åkte på en tung förlust i premiären då gästerna var ett nr för stora för dom unga spelarna i BK. Rijad Babovic låg bakom Arboga segern med sina två .

 

 Victor Backman fixat säsongen första seger för Köping FF

 
                                     Bilden är hämtad ifrån Köping FF hemsida
 
Köping FF tog underlördagen säsongens första seger i siv.3 västra svealand något köpingsklubben kan tacka Victor Backman för. Han avgjorde matchen I den94:e minuten genom att sätta 2-1 målet. Nu är laget på kvalplatsen .Köping har också spelat en match mindre en dom flesta lagen i serien.