Inför omgång 17 Div.5 Herrar

 

 

Surahammar FK-VästerFärnebo AIK Tips 1-2

 VästerFärnebo åkte på en kalldusch sist mot Sk91. 2-2 slutade matchen. Man räddade en poäng i slutet av matchen. Ingen av lagen har visat sin bästa form i de sista matcherna. Viktiga poäng står på spel för gästerna som krigar om en div.4 plats nästa säsong. Surahammar har inte mycket att spela om förutom äran.

 

Babylon FK-Ramnäs IF Tips 2-3

Det skiljer väldig mycket I kvalitét lagen I mellan. Men med den formen Ramnäs har just nu så anser jag att Babylon har en jätte chans att plocka viktiga poäng ikväll,

 

Sörstafors/kolbäck-Ransta IK Tips 1-2

Två lag som har under presterat den här säsongen och man får redan nu börjar blicka framåt till nästa år. Ändå viktig match för båda lagen vill ha en högre tabellplacering när serien summeras.

 

 Skultuna är tillbaka i serieledning!

 

 

 

Utsikterna för Skultuna  ser goda ut efter att man besegrat Munktorps med 6-1 igår kväll.

i samma omgång så tappade Tortuna poäng och Skultuna går därmed återigen upp i serieledning.

 

Båda lagen var i stort behov av poäng men av olika anledningar. Skultuna jagar en plats i nästa års Div.3 medan Munktorps fightas för att undvika nedflyttning.Skultuna vann med hela 6-1 och visar att laget blir att räkna under hösten.Det är värre för Munktorps som kommer få kriga ända in sista med att greja ett nytt kontrakt.

 

 

 Kampen om seriesegern går vidare

 

I Arboga södra är det mesta på topp just nu efter flera övertygande insatser. Efter att ha inlett hösten på absolut bästa sätt både rent spelmässigt och resultatmässigt. Så ser jag inte vilket lag som ska stoppa Arboga södra framfart just nu. Förresten vad säg om Arboga VS IFK Västerås i nästa omgång Kanske kommer serien att avgöras redan då vem vet.

Igår blev det en ny seger borta mot Skinnskattebergs SK med 2-0 och man delar serieledningen just nu med Skultuna som ett mål mer i målskillnad.