En fantastisk första halvlek av BK30:-damer

 

Solen sken och det var 160 st i publiken som skulle få se BK30 spela en fantastisk fotboll i första halvlek och kunde haft en stor ledning.

Första halvlek

I första halvlek var det BK30 som kontrollerade handlingarna fullständigt och spelade fantastisk fotboll. Redan i den 10:de matchminuten skulle Kalmar ta ledningen lite ologisk eftersom BK30 hade spelet.


Men BK30 trummade och på en hörna så håller sig Jennifer Forsman Ekfeldt framme och nickar in kvitteringen till 1-1.


 Det mest av BK30 målchanser skapades via fantastiskt spel på vänsterkanten där ständigt löppande Cassandra befann sig. I matchminut 24 fick Cassandra Korhonen bollen rättvänd och
avlossar ett fint och välplacerad skott i målvakten vänstra hörn och den var otagbart för kalmar målvakten Lovisa Johansson .

2-1 till BK30 som verkligen förtjänade att vara i ledningen så som dom spelade riktig grymt. Men glädjen varade inte länge för Kalmar tilläts kvittera bara 4 min senare till 2-2 som stod sig halvleken ut.


Andra halvlek

Det var ett helt annat Kalmar som kom ut i andra halvlek. Bk30 Föll tillbaka och det var Kalmar som spelade med energi samt hade bollövertaget. Ständigt farliga på höger kanten där Emma Jones skulle komma att ställa till oreda för BK30.Förstår inte varför man inte satte extra markering på henne allting gick genom henne. I matchminut 61 nickade Erin Gunther in 3-2 efter en hörna.

Tungt för BK30 som hade en bra period och var på väg in i matchen igen. När Bk30 försökte att flytta upp och jagade en kvittering  då kontrade Kalmar in 2-4 sedan 2-5.Matchen slutade 5-2 för Kalmar som var väldig bra idag.

Bk30 mötte ett topplag och gör en jäkligt bra match,En riktigt taktiskt rätt spelad första halvlek av BK30  Sedan orka
de tjejerna helt enkelt inte mer...Kalmar gör mål på allt och då blir det jobbigt. Tycker att första halvlek var BK30 bästa den här säsongen.Bara att fortsätta så kommer en trepoängare snart.
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback