Inför omgång 16- Div.4 Herrar

 

 

 

IFK Västerås -Assyriska FC Tips 3-1

Mötet har på förhand handlar om hur viktigt det är att gå segrandes, för båda lagen. IFK Västerås i toppen och Assyriska i botten. IFK var riktig vassa mot BK30 och formen är på topp man brukar ha svårt för just Assyriska av någon anledning. Tre poäng som gäller för båda lagen.

 

Kolsva IF-Tortuna SK Tips 1-2

Svår bortamatch för Tortuna trots att det skiljer 13 poäng lagen emellan. Kolsva är ett jobbigt lag att möta på vargheden och få lag får med sig några poäng här ifrån. Viktig för västeråsarna att spela smart och kriga i 90 om man ska lyckas få med sig något här ikväll. Kolsva har hela 9 poäng ner till Bosniska och Skinnskattebergs under strecket och kan spela avslappnat.

 

Irsta IF-BK30 Tips 2-3

Hemmalaget fortsätter att värva friskt under säsongen men det kan bli besvärligt att få ihop det med många nya spelare. Förlust senast borta mot TSK med 4-2. BK30 har det tungt just nu och behöver vinna i kväll om man inte ska halka efter i toppen.

 

Munktorps BK-Skinnskattbergs SK Tips 2-1

Vinna eller försvinna match för Munktorps som inte har råd att tappa poäng i dagens match. Man har en rad svåra matcher kvar att avverka så vinst är ett måste. Gästerna ligger även dom illa till i botten så en krigar match att vänta.

 

Arboga Södra – Bosniska SK Tips 3-2

Bosniska slås för överlevnad och har i alla kvarvarande matcher kniven mot halsen och det bara segrar räknas. Arboga har en grym formtopp men har inte lätta matcher kvar vad säg om Bosniska ikväll och Skinnskattebergs i nästa på bortaplan.

 

 

 
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback