Rasmus Hedlund räddade VAIK - men de fick bara 2-2

 

Västerfärnebo AIK och IK Oden stod på samma poäng (32) inför gårdagens omgång i div.5 herrar.

Seger hemma mot SK91 och man skulle på allvar sätta press på Oden om andra platsen. Men det blev oväntat tufft för Färnebo-laget hemma på Svedboäng IP.

Hemmalaget låg under trots att man hade ledningen med 1-0 efter första halvleken.SK91 gjorde två mål  i andra och hade ledningen .Men i en allra sista matchminuten får hemmalaget en straff .

Fram kliver matchhjälten för dagen Hedlund Aldén och fixar kvitteringen till 2-2.Här tror jag tyvärr att VAIK slarvade bort två viktiga poäng i kampen om div.4 .Det är ännu inte helt kört det är många matcher kvar och många poäng  att slås .Men rätt onödigt att tappa poäng mot ett bottenlag på hemmaplan.
Kommentarer

Hur många lag går upp??? Nu slåss ju flera om andraplats men om bara seriesegraren går upp så är det ju lönlöst. Nån som vet hur många som går upp så berätta gärna

Åker Köping ur trean och de andra Västmanlandslagen klarar sig kvar går två lag upp. Klarar sen tvåan i division 4 av att kvala upp till trean går istället 3 lag upp. Men som det ser ut nu går alltså två lag upp


Kom ih�g


Trackback