Stekheta IFK Västerås krossade Bk30

 

IFK Västerås fortsätter rada upp segrar. Igår besegrades BK30 med 4–1 Och nu sprider sig oron bland många av lagen i toppen .Nu är IFK Västerås i gång på allvar.

IFK Västerås öppnande matchen friskt och optimistiskt med hög fart och bra passningsspel.BK30 var med på noterna och hade även dom bra passningsspel och hög fart i början.

 

Viktor Tsouplakis gjorde 1–0 efter 6 minuter men BK30 kom tillbaka i den 36:e och kvitterade till 1-1  viktig och sykologisk mål inför andra halvleken. Så här långt var det en riktig bra div.4 match med mycket fart och närkamper matchen hade allt och lite till.

 

I andra halvlek försökte BK30 att höja tempot och skapa ett tryck mot IFK målet men körde fast i de effektiva försvarspelet som IFK Västerås visade upp. Arto Ojutkangas skyttligaledaren fick inte utrymme att skapa några farligheter alls han var ständigt uppvaktad av IFK försvaret.

 

Men 20 min kvar att spela om kom ledningsmålet för IFK den var riktig snygg ett skott (halvvolley) av Ivan Merino Castillo ställningen 2-1.

 

Efter detta mål tar IFK Västerås över helt man får naturligtvis energi av ledningen och Emran Kinolli vill inte vara sämre än Ivan utan dundrar in en grym slagen frispark till 3-1 i match minut 81:e.

 

 Här är redan matchen avgjord men vi skulle få se ett mål till.På ett långskott av Dennis Trevor Botchey så fastställer han slut resultatet till 4-1 för IFK Västerås.

 

Något har hänt i BK30 för den energin laget hade för tre omgångar sedan är som bortblåst .IFK Västerås är riktig heta just nu och blir väldig svåra att stoppa .BK30 får slicka såren och redan på onsdag får laget en chans att revanschera sig borta mot Irsta .

 

IFK Västerås åker till Råby IP för bortamatch mot Assyriska 

 
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback