Viktiga poäng står på spel i 16 omgången

 

 

Hallstahammar SK-Gideonsbergs IF 1-2

Serieettan GIF åker i kväll till Hallstahammar för att spela en toppmatch mot HSK. GIF leder serien med fem poäng före HSK och ikväll möts de båda topplagen i en match som kan bli helt avgörande för att nå division 4.

Ramnäs IF-Tillberga IF 2-2

Tabelläget är inte de bästa just nu för Ramnäs 7 poäng upp till tabellfyran Västerfärnebo AIK kan bli tufft att hämta in. Tillberga har även dom taskigt tabelläge och har egentligen bara en tabellplacering att spela om.

 

Ryddarhytte SK-Babylon FK Tips 3-1

Årets viktigaste match för båda lagen. Det laget som vinner spelar med allsanolikhet div.5 fotboll även nästa säsong. Ett oavgjort resultat är också ett bra resultat för hemmalaget som blir kvar över strecket åtminstone en omgång till.

IK Oden-Surahammar FK Tips 3-1

Det är flera lag som står på 32 poäng så Oden har inte råd att tappa poäng ikväll när Sura är på besök-De är bara en seger som räknas för hemmalaget.

 

Västerfärnebo AIK-Sörstafors/Kolbäck Tips 4-1

Hemmalaget kan inte annat än vara supernöjda med sin säsong så här långt även om det inte blir spel i div.4 nästa säsong så finns det hopp för framtiden. Men än så länge lever hoppet om div.4 spel nästa säsong. Ett formsvagt SK91 på hemmaplan ska väl ändå generera tre poäng?

 

 

 
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback