Remco Boere utan något nytt tränaruppdrag

 
 
Den före detta VIK-tränaren Remco har inte hittat något nytt tränaruppdrag efter att ha avlutat sitt kontrakt med VIK Fotboll.Han är i västerås just nu så saknar er klubb en bra tränare bara att passa på.


Tre spelare klara för Barkarö SK

Jens Nordin Hoff samt Andreas Ahonen. Båda lämnar FC Västerås för spel i ny uppflyttade Barkarö SK.Christopher Fridh lämnar FC Sporting för Barkarö SK.


Här är Ramnäs IF nya tränarpar Oziris Kadic -Anton Bakos

 
 
Ramnäs herrlaget spelar i division 5, men har spelat i Sveriges tredjedivision säsongerna 1939/1940, 1940/1941, 1944/1945. Ramnäs är ett av de mest klassiska lagen i Västmanland, hade lagt ner sin verksamhet men är sedan några år tillbaka på banan igen. 
 

Ramnäs IF har nu har gjort klart med två st tränare för 2 år. Huvudtränare Oziris Kadic som tidigare varit både tränare ,och spelare i klubben är nu tillbaka efter en halvsäsong i div-2 laget Syrianska IF.Anton Bakos som är ansvarig för det Juniorlag i Ramnäs som kommer att starta uppett nytt lag i Div 7. Ramnäs United FC som ett Blag .Ett mycket starkt tränarteam med målsättning att Ramnäs IF skall nå Div 4 inom 2 år säger Kalle stigevik Ordförande Ramnäs IF till bloggen.