Kläder att köpa

 
 
 
 
 
 
 
Kontakta bloggen om det är något plagg som du är intreserad av .
 
 


stortalangen ska ta nästa steg i karriären

 
 
     
 


Supertalangen blir kvar Brandon Chunokun 17-åringen och SSK är överens om ett A-lagskontrakt

Det här blir min första riktiga säsong med seniorer säger han tll bloggen. För min del är det ett steg upp i trappan men det är klart att man helst av allt vill spela a-lagsfotboll.

Brandon Chunokun är ytterligare ett bevis på att vi har stora talanger i närområdet. Det ska bli oerhört spännande att följa hans fortsatta utveckling och jag är övertygad om att han går en ljus framtid till mötes i Skiljebo SKSuccé Tränarteamet för Bk30 damlag förlänger

      
 
 
Bk30 damer stod för en succé säsong i fjol. Laget hade en oerhörd stark säsong och var bland de formstarkaste lagen i hela västmaland. Nu säkrar klubben upp med lagets tränarteam.
 
Bk30 Dam förlänger med sitt tränarteam Jörgen Nyberg (huvudtränare), Mika Korhonen (tränare) och Jennifer Forsman-Ekfeldt (assisterande/spelande tränare) kontraktet träcker sig till över 2017 .Klubben verkar har en tydlig plan och strategi. En del handlar om att utveckla den sportsliga verksamheten, som en avgörande förutsättning för att Bk30 ska bli ett etablerat topplag i elittettan.
 
Det är mycket positivt som händer inom BK30 dam just nu, och bloggen ser fram emot att vara på plats och följa klubbens fortsatta utveckling.