Summering av Div-5 säsongen

 
                                                         Stort grattis GIF till seriesegern 2017
 
Slut tabell 2017
 
 

Gideonsbergs IF var överlägsna den här säsongen eller vad säger ni 117 gjorda mål och 22 insläppta på 22 omgångar. Dom sifforna säger en hel del om GIF säsong 2017. GIF vann inte bara serien utan spelade bäst fotboll av alla lagen också.  Få se nu vad detta talangfulla lag visar upp i div-4 nästa säsong.

 

IK Oden gör GIF sällskap till div-4 efter en grym säsong och äntligen räckte det hela vägen efter några mindre bra säsonger. Hoppas nu att klubben tar detta på allvar och börja bygga något för framtiden och inte för stunden.

Västerfärnebo AIK gjorde sin bästa säsong på väldig många år och borde eller förtjänade att spela div-4 nästa säsong. Men fotbollen är inte rättvis inte alltid all fall. Laget får ta nya tag till nästa säsong och får glädjas att det åtminstone blir mer derbymatcher till nästa säsong.

 

HSK såg länge ut att gå hela vägen men tappade under hösten och slutade på en fjärde plats till slut. Tillberga gjorde också en hyffsad bra säsong och slutade femma bra gjort.

 

Årets besvikelse 

Ramnäs tycker jag har en bra elva That`s It det håller liksom inte en hel säsong men spelmässigt tycker jag att laget borde ha placerat sig högre upp än en sjätte plats. SK91 tippade jag rätt högt i tabellen innan seriestarten men även där saknas bredden på truppen. Det blev en nionde plats till slut.

 

Positiv överraskning

Surahammar gör en riktig bra säsong och vinner nio matcher som nykomlingar det är grymt bra gjort. Ryddarhytte klarade sig kvar de var nog inte många som trodde med 1 poäng marginal de hårfint de.

 

Åkte ur

Babylon och Forsby spelar div-6 nästa säsong.I

Forsby med tre vinster och Babylon med 2 två kan nog göra det bättre i div-6 nästa säsong.

 

 All-Star Team 2017 

 Kommentarer

Kom ih�g


Trackback