Köping FF får kvala sig kvar

 
Den sista omgången bjöd på stor dramatik i bottenstriden när det skulle avgöras vem som åker ut och vem som får en sista chans i form av kvalspel.
 
Trots en förlust idag med 2-1 så blir det kvalspel för Köping FF det var bara ett mål som höll kvar laget på rätt sidan. Köping FF har under våren länge sett ut att tvingas ta adjö av div.3 men har under hösten och på slutet rest sig och radat upp segrar. Det var med självförtroendet i topp som Köping avslutade seriespelet. Någon att ha med sig in i kvalspelet. Bra jobbat Köping FF .


Bosnisk SK klara för div.5

 
 
Det har varit på känn nästan hela säsongen. Tanken på BSK skulle rasa ur div.4 är något som nog har gnagt de flesta supportrar genom hela tiden, och innerst inne har vi nog alla vetat det hela tiden.
 
Även att BSK vann sin matchen mot SSK så kunde inte segern förhindra en nedflyttning, Assyriska vann sin match mot Skultuna  Sällskap ner i Division 5  får BSK av Munktorps som inte heller klarade sig.
 
Det kommer bli intressant (och smärtsamt) att se hur Bosniska kommer hantera degraderingen. Många spelare kommer att lämna, vissa är redan klara. Tränare kanske lämnar, men där har jag ingen koll alls. Aja, Division 5 väntar, bara att dansa vidare...


Kan det ske ett mirakel för Köping FF

     
 
Det börjar dra ihop sig ordentligt i division 3 för Köping FF som har haft en tung säsong och har legat ordentligt illa till under hösten. Men chansen att klara ett nytt kontrakt finns.
 
Köping FF har tre raka segrar och formen är på topp inför sista matchen borta mot Yxhult i morgon. laget har just nu kvalplatsen inför sista omgången. Skulle Köping vinna bortamatchen samtidgt som Bosna förlora sin match så släpper Köping spela kval för att hålla sig kvar. Karlskoga jagar också underfrån och kan passera Köping .Så bara en seger som gäller för Köping i morgon
 
 
Yxhults IK 21 7 5 9 39-37 2 26
IFK Ölme 21 6 8 7 37-37 0 26
FK Bosna 92 21 7 4 10 28-55 -27 25
Köping FF 21 7 2 12 45-59 -14 23
KB Karlskoga FF 21 6 4 11 36-52 -16 22