Bosniska SK :Blytung seger mot Irsta

 

Bosniska stod för en grym krigarinsats och kämpade ner Irsta trots att man var en man mindre i 35 min.

Inom fotbollen slutar en great escape lyckligt, annars vore det inte någon great escape., Om Bosniska klarar sig kvar efter denna usela säsong där man är totalt uträknade under hela säsongen. Kommer att kallas för the great escape.Kan bli en bedrift imponerande av två skäl. 100 % hjärta och 100 % vilja.

 

Irsta som har gått usel på sistone tog på onsdagskvällen emot ett Bosniska. På förhand en match på liv och död för gästerna. Det slutade 2-1- till Bosniska i en böljande men relativt chansfattig match. Irsta hade en 1-0 ledning med sig in paus målet kom redan efter 6 min spel genom  Kjell Patrik Hofling.

 I början av andra halvleken åkte Bosniska på en frilägesutvisning på sin målvakt redan efter 8 min spel .Men trots ett 1-0 underläge och en man mindre på bannan så kunde Bosniska vända och vinna med 2-1.

 

Spelarna var naturligtvis hjältar allihopa efter matchen Men kanske var Mohammad Kambari den allra största hjälten av dem alla. Det var nämligen han som avgjorde matchen med sitt 2-1 mål i 78: min.

 Nu väntar Kolsva på hemmaplan i nästa omgång även den superviktig sexpoängmatch för Bosnsika.Irsta vad händer laget radar upp förluster.

 

 

 

 
Kommentarer

Vem stod i mål efter utvisningen?

Armin Vukovic


Kom ih�g


Trackback