Förutsättningarna - Bottenstriden Division 4

 
 
 
Tre omgångar kvar och 5 lag som gör upp om att undvika två platser. Såhär är förutsättningarna.

Rent spontant bör det bli nedanstående sex lag som gör upp om att undvika de sista platserna i tabellen, de två som ger nedflyttning till div.5. Nedan följer en sammanställning på det återstående spelprogrammet för de inblandade.På det stora hela möter alla inblandade i stort sett samma lag också vilket gör att det i slutändan kommer kännas ganska rättvist vilka som trillar ur8- Irsta IF 20p

Kvar att möta: Arboga (B) Kolsva (H)  Kungsör (B)
Kommentar: Säg den som blir klok på Irsta. Efter en bra vårså har laget gått ner sig totalt .Jag trodde man att laget skulle få slippa strida med kniven på strupen i år. Men icke. Avslutningen är dessutom väldigt tuff för de Grönklädda.

9-BosniskaSK 19p

Kvar att möta: Kungsör  (B) Munktorps (H) Skinnskatteberg SK(B) 
Kommentar: Har rest sig ur askan och verkligen imponerat offensivt på slutet nu väntar en rafflande avslutning .Har kanske den lättaste spelschemat av samtliga bottenlagen. Avslutar serien borta mot Skinnskattebergs kan bli en avgörande matchen.  

10-Assyriska FC. 17p

Kvar att möta: Munktorps BK (B)  Skinnskattebergs (H) Skultuna (B)
Kommentar: Assyriska har egentligen ett alldeles för bra lag för att ligga där de ligger men tyvärr visar inte formkurvan det den senaste månaderna. Avslutningen är dock inte lätt för AFC och frågan är om det räcker.Har både SSK och Munktorps att möta kanske det är det den stora chansen.

11-Skinnskattebergs SK  17p

Kvar att möta:  Bk30 (h) Assyriska  (B) Bosniska (h)
Kommentar: Trots ett ganska hyggligt lag har det inte fungerat SSK den här säsongenoch avslutningen kommer nog vara SSK övermäktig i värsta fall.Tre tuffa matcher mot två lag som slås om överlevand och ett i toppen.Tuff läge.
 
12- Munktorps BK 15P

Kvar att möta: Assyriska FC (H) Bosniska  (B) IFK Västerås (H)
Kommentar: ligger sist men har också den svåraste avslutningen för att klara nytt kontrakt. Trots press kan MBK klara detta.

 Är det något man lärt sig så är det att Div4 den här säsongen är svår att tippa, då allra helst bottenstriden. Sett till de matcher som återstår tippar jag ändå att följande lag åker ut:
 
Skinnskattebergs SK-Munktorps BK

Munktorps har gjort av med alla sina nio liv och löser inte uppgiften den här gången. Nyckelmatchen blir Assyriska hemma i nästa omgång .Poängförlust där och Munktorps kommer få det mycket svårt. 

*** Vad tror ni? Vilka lag åker?Kommentarer

Kolsva kan inte hamna på de två sista platserna så de är inte inblandade i den är striden


Kom ih�g


Trackback