Gideonsbergs IF väldigt nära div 4!

      
 
 
Bortamötet med Sura var en tvättäkta sexpoängsmatch. I och med segern är nu GIF sju poäng för VAIK i serien med tre matcher kvar att spela. Seriesegern är därmed nästan klar och då väntar VAIK i nästa omgång på hemmaplan för GIF som redan då kan säkra seriesegern.
 
 GIF har genom alla tider satsat lokalt på sina egna ungdomar och kommer fortsätta att göra det framöver. Det är just den egenskapen som väldigt få klubbar runt omkring besitter. GIF har jobbar långsiktigt och har det har verkligen lönat sig under dem senaste åren. Inför denna säsong har man fått upp ett gäng juniorer som nu är på att ta klubben till div.4.
 
 Det är naturligtvis väldigt roligt för klubben men samtidigt är det fantastiskt kul för samhället. Det är klart att det är i princip omöjligt att ha ett helt lag med bara GIFare .Vill man spela lite högre upp i seriesystemen så måste man kunna ta in spelare utifrån också men det blir nästa steg.. Dock ska det tilläggas att GIF är inte en klubb som "köper" sig framgång utan snarare tvärtom, så har man jobbat sig till den. 
 
Stort grattis GIF och bra jobbat samtliga runt klubben.Kommentarer

Kom ih�g


Trackback