"Helt sjukt" när Bosniska SK Vann

 

 

 

Topplaget IFK Västerås kom till lundby IP för att plocka tre enkla poäng men fick åka hem tomhänta .Publiken skulle få se en av säsongen mest underhållande fotbolls matcher speciellt av hemmalaget som enkelt visade vart skåpet skulle stå. 

 

 

 Bosniska skulle knappt hinna känna på gräset innan de fick se  Stefan Stojanovic fira. Redan i den fjärde matchminuten slår han till och avslutar till 1-0 för hemmalaget. Men bara minuter senare skulle IFK kvitterar till 1-1.

 

 

I den åttonde fick hemmalaget en frispark i ett bra läge och fram kliver Kemal Termiz som sagolikt placerar frisparken i målvakten högre kryss,vackert mål och 2-1 till Bosniska efter bara 8 min spel. Vilken galan start av båda lagen men det här skulle visa sig vara början på en galen tillställning.

 

Bosniska ökade sedan på till 3-1 efter en kvart men IFK kom omgående tillbaka och reducerade till 3-2 genom Lorenzo Tana. Mohammad Kambari ökade sedan på Bosniska ledning till 4-2 och Bosniska gjorde även 5-2 kom innan domaren blåste av för halvtidsvila. Sjukt bra och underhållande match hela 7 mål bara på 45 min.

 

I den andra halvleken hade båda lagen betydligt mera respekt för varandra och spelet var ganska låst. Men publiken bjöds på mer underhållning och 3 mål till 1 från hemmalaget och två från gästerna Bosniska vann till slut med 6-4.

 

Ett beslutsamt och desperat kämpande Bosniska krigade till sig tre oerhört viktiga poäng i kampen om att hålla sig ovanför strecket. Det var inte något skönspel som de båda lagen bjöd på i den 17 omgången av div.4. En regntung plan bidrog absolut till att spelet inte höll någon större kvalitet utan var mest en kamp på mittplan. Hemmalaget bemästrade dock underlaget bäst och kunde utnyttja de få misstag som IFK Västerås bjöd på.

 

Bosniska krigade på som aldrig för och visade hjärta hela matchen något som har saknats i deras matcher .Nu är laget ovanför strecket för första gången på väldig länge och man har allting i sina händer på dom avslutade omgångarna .IFK Västerås får inte slarva som man gjorde idag om div.3 drömmen ska bli sann. Grattis Bosniska.

 
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback