Norrby SK sänkte topplag igen,

 
 
Norrby SK fortsätter att gå som tåget i división fem.Det var nog många som höjde på ögonbrynen när man vann premiären borta mot HSK .I går var det nästa topplag att förlora mot Norrby.
 
Det var en jämn match som utspelade sig på Lärkan IP under söndagen.Mellan Norrby SK och Bosniska .Till sist var det  Norrby om kunde dra det längsta halmstrået och vinna matchen med 3–2. Många spelare i bosniska kände lite bitterhet efter förlusten men menade ändå att resultatet kändes rättvist.
 
 Det är alltid svårt att möta Norrby SK borta, säger en spelare till bloggen.


Tortuna SK utan chans mot Kungsör BK

 
En av seriefavoriten Kungsör visade sig vara en för svår nöt att knäcka och Tortuna åkte på sin första förlust för säsongen.Trots att Tortuna gör en hyffsad första halvlek så leder Kungsör med 2-1.Kungsör vinner till slut med 4-1.

Mängder av spelare saknades till den här matchen i Tortuna dom var antingen skadade eller jobbade. Med bara två spelare på bänken blev det tufft. Kungsör har någon form av samarbete med Örebro och har lånat in ett par spelare den här säsongen.Man har även en ny målvakt ifrån Kanada så det är inte de laget dom flesta har väntat sig till den här säsongen.

Svår match. Väntat resultat. Men ett oväntat bra spelade hemmalag som ändå hade många bra chanser. Även om resultatet talar sitt tydliga språk kan detta i bästa fall vara en ovärderlig erfarenhet för detta TSK .
 
Tortuna möter BK30 i nästa omgång på bortaplan-Kungsör tar emot Skinnskattebergs SK hemma.


Styrkebevis av Irsta IF

 
 
 
Bara oavgjort mot nederlagstippade Irsta .Matchen på Solid Park slutade 2-2 efter att hemmalaget hämtat upp underlägen två gånger.
 
Irsta fortsätter att övertyga såväl spelmässigt som resultatmässigt och igår fick man med sig en poäng borta mot IFK Västerås.Ja, vad ska man säga. Jag trodde själv inte att Irsta var så här bra kul 

 
 Inledningen tillhörde Irsta som också tog ledningen med 1-0 genom Axel Elveljung .IFK Kvitterade till 1-1 efter 30 minuter spel. Irsta kunde återigen ta ledningen denna gång igenom före VSK och Franke spelaren Robin lindborg. I andra halvlek kvitterade IFK till 2-2 som också blev slut resultatet. Irsta kan ändå vara nöjda med oavgjort i en ganska svår bortamatch.
 
 
Nu väntar Köping på bortaplan i nästa omgång.För IFK Västerås väntar tredje raka hemmamatchen det är Kolsvas tur att besöka solid park.