Erik Acar 'is making syrianska Great Again"

 

Heta känslor när syrianska vann derbyt mot VIK


Erik Acar var på sin tid en giftig målskytt i syrianska FC och gjorde uppåt 40-50 mål per säsong. När Syrianska åkte ur division 2 förra säsongen såg det väldig mörkt ut för vallby klubben. Många spelare plus sportansvariga valde att lämna klubben och Syrianska framtid som fotbollsklubb såg väldig mörkt ut.
Men sen kom räddningen med en ny styrelse och en ny tränaren Erik Acar i spetsen kom räddningen.

 

På försäsongen hade Erik knappt några spelare på sina träningar.

Många Unga spelare valde då att komma tillbaka och försöka hjälpa klubben mål att hålla sig kvar i division 3.

 

Men Med Erik vid rodret har framgångarna börjat komma sakta men säkert. Något ingen här i stan trodde på. Efter gårdagen seger borta mot VIK är nu klivet upp till kvalplatsen bara 3 poäng vilket är helt fantastik med tanke på Erik spelarmaterial och hans förutsättningar. Bra gjort.

 

Till matchen

 En match som bjöd på en hel del känslor var Felix Karlsson en av huvudpersonerna.

 Syrianska tog ledningen med 1-0 en ledning man fick med sig in till pausvilan. Men Vik hade ett par riktig heta lägen att kvittera men i vägen stod en fantastisk målvakt för syrianska nämligen Felix Karlsson.

 

 Felix har ett förflutet i VIK så de måste ha varit skönt med alla fina räddningar som stoppade VIK under första halvleken.Tidigt i andra fick syrianska straff och gjorde 2-0 nu kändes matchen avgjort .Men VIK fick en jätte chans att ta sig in i matchen när en syrianska spelare fick se de röda kortet  med kvarten kvar.

 

VIK försökte gång på gång Syrianskas stabila försvarsspel gjorde att laget höll undan och vann helt rättvist.

 Syrianska fina form fortsätter och laget är nu bara 3 poäng ifrån kvalplasten till division 2.
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback