Inför Premiären av höstsäsongen division 4

 

Kungsör BK – Här finns inte så mycket att orda om. Laget är fortfarande obesegrade i serien. Man har i stort sett malt ner sitt motstånd och efter 12 matcher har laget spelat in 36 av 36 möjliga poäng. Det ser ut som att Kungsör går mot en förkrossande serieseger den här säsongen.

 

Gideonsbergs IF – Vårsäsongen har varit fantastisk just nu på en kvalplats till division 3.Kommer det att hålla troligtvis inte men det vore kul.

 

BK30-Bra placering med tanke på den bedrövliga starten laget hade att ha 5 förluster och ändå ligga trea är också helt sjuk. En jämn serie kan säga .Värvar spelare tappar spelare svårt att se var hösten kommer med.

 

Irsta IF- Laget har smått imponerat under våren och agerat svårslagna och är nu bara fyra poäng bakom GIF det häftigt. Även här hur kommer hösten att bli ?

 

IFK Västerås – Inte lika starka som förra säsongen inte ens i närheten. En femte plats är inte så tokigt då tabell toppen är så jämn med bara en seger så är man med och fajtas om kvalplatsen.

 

Kolsva IF- Det lutar åt att laget kommer hamna någonstans mellan 6:e och 9:e plats. Har inte den truppen för att slås högre upp. Kan också hamna i bottenfajten om det vill sig illa.

 

 IK Oden- Trodde aldrig att laget skulle vinna fem matcher under våren efter den usla försäsongen .Men Försäsong är försäsong måste lära mig det. Kommer troligen att greja nytt kontrakt .

 

Köping FF-Ett ord finns att säga om ”Köping ” vårsäsong – USEL en 8 plats i tabellen det är riktig dåligt .Det kan bara bli bättre eller?

 

Tortuna SK- Efter en jobbig start ryckte TSK upp sig rejält och är nu på rätt sidan om tabellen inför höstsäsongen. Kan mycket mer .

 

Skinnskattebergs SK- Krigar laget nr 1 men kommer det att räcka även denna säsong jag har svårt att tro det,

 

Skultuna IS- Det kan svänga snabbt i fotboll det vet vi. Förra säsongen kvalade man till division 3 nu slås man under sträcket. Kan få en tuff höst om inte hittar på något.

 

Assyriska FC- Bara en vinst på 11 matcher de håller liksom inte måste få en bra start på hösten om någon chans till ett nytt kontrakt skall finnas.

 
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback