Bloggen fick en pratstund med Ullrika Rejdemark från BK30.

Trots att hon har dragit med stora skador för några år sedan som bruten fot och två avslitna korsband. har inget stoppat henne från att spela fotboll.

Ulrika är en allround spelare som kan spela på dom flesta positionerna och ger alltid 120 %.på träningar och matcher. Hon har spelat i BK30 dom senaste sju säsongerna.

Beskriv dig själv : Snäll, ordningsam.

Vad får dig arg: Orättvisor.
 
Vilket lag håller du på :Arsenal
 

Miscot:

Hur är läget hur mår du.

Ulrika:

Det bra jag har precis kommit hem från gymmet.

Miscot:

Hur går det med fotbollen .Det går många rykten om hur sista tiden i bk30 var jobbig kan du berätta.

Ulrika:

Ja det har varit en tuff tid och man känner sig rätt sårad från klubben man älskar och krigat för i många säsonger. När Vi fick veta att Tony skulle bli huvudtränare så blev lite avslaget bland tjejerna.

Vi har inget emot Tony han är en bra kille men tyckte att vi skulle behöva någon med större erfarenhet. Någon som Tony kund jobba med. Någon utifrån som inte kände någon av oss och på så sätt börja på något nytt. Få en ny tändning.

Vi var några tjejer som bokade ett möte med styrelsen för att diskutera läget och framtiden. Då verkade allt lugnt och allt såg ut att ordna sig. Vi viste att dom tänkte satsa ungt till den här säsongen och det tyckte vi var bra.

Men så blev det inte utan tvärtom som vi hade kommit överens om. Men det var redan bestämt att vi inte skulle vara kvar så kändes det iallafall. Går man ut och säger att man ska vara elitsatsande klubb bör man kunna hantera spelare på ett bättre sätt. Det är många tjejer som är besvikna kan ja säga.

Miscot:

Så hur går du vidare med fotbollen efter det som har hänt.

Ulrika:

Det ä jobbigt just nu med allt som har hänt . Har ändå varit i klubben i sju år så det är det tufft att lämna. Men det kommer att släppa .Jag hoppas att man sköter detta bättre ifrån bk30 sida framtiden.

Miscot:

Vet att det är många klubbar som har hört av sig och vill ha din underskrift kan du avslöja något ännu.

Ulrika:

Först och främst vill bli färdig med skolan som civilingenjör det är det viktigaste. Sedan har jag en klubb redan som jag ska spela för.Jag kommer att informera er när det är dags. Det är viktig för mig att få tillbaka glädjen med fotbollen som nu har försvunnet. Sen får vi se vad som händer i framtiden.

Miscot:Tack Ulrika för pratstunden och lycka till i framtiden.

Ulrika :Tack själv 

1 kommentarer

Fundersam

18 Dec 2018 14:09

13 poäng på 26 matcher!
74 insläppta mål på 26 matcher!
Minst 8 spelare "utifrån" som kommit som nya och sedan lämnat
Fem tränare på två säsonger

Är allt verkligen styrelsens/nya tränarens fel? Var inte spelartruppen med när tidigare tränaren tvingades bort? Man har väl alltid ett spelarråd?

Kommentera

Publiceras ej