Officiellt: Syrianska värvar tillbaka talang från Skiljebo SK

     
 

Miscot vill lyfta fram 17årige Robin Back som är en av Västmanlands bästa spelare född -00 har äntligen fått A-lag kontrakt .

Robins familj består av pappa Micke, mamma Montaha, lillebror Jacob och lillasyster Leia.Han går även på fotbollsprofilen på Widenska.På fritiden när han inte spelar fotboll är han modell.På Instagram har han över 30.000 följare WOW.

 

Jag själv har haft Robin som spelare han är envis och teknisk spelare som har de mesta som en fotbollsspelare behöver för att lyckas. Det blev klart igår att Robin kommer att spela senior fotboll 2018 med Syrianska IF som spelar div-3 den här säsongen.

 

Robin Lämnade Syrianska 2013 för spel med VIK fotboll där han var i sex månader.Sedan blev det Skiljebo SK mellan 2015-2017. Han kom med i länslaget också där han gick väldig långt med tanke på den hårda Konkurrens . 

 

Nu är Robin tillbaka i sin moderklubb Syrianska IF och kommer att spela seniorfotboll för första gången i sin karriär.

 

Vi på bloggen Önskar Robin all lycka i framtiden med sin fotbolls karriär.Ny jättesatsning på Miscotbloggen ska lyfta ungdomsfotbollen

 
 
 
Vi på miscot bloggen vill lyfta fram ungdomsfotbollen i Västmanland .Många ungdomar slutar att spela fotboll vid 15 -16 år ålden tyvärr, och de pga olika anledningar.Fler ska börja spela, de ska spela längre de är målet.
 
För att pojkens/flickans potential för fotboll ska kunna tillvaratas och blomstra är det viktigt att man hamnar i rätt träningsmiljö och duktiga tränare. Vad som görs på planen, hur ofta och med vem, tror vi är avgörande för utveckling…
 
Så vi kör igång redan imorgon då bloggen gör ett reportage om en ungdomsspelare.

Vill du lyfta fram någon en tjej eller en kille så är det bara att höra av sig.Marie Segerholm lämnar BK30 för BP

 
Efter par säsonger i BK30 lämnar Marie Segerholm Elitettan för spel i div-1 med Brommapojkarna .Maria har fått mindre och mindre speltid dom senaste säsongerna i BK30 men de inte konstig med tanke på den truppen Bk30 befogar över.Tror att hon behövde flytta på sig för att först och främst få mer speltid och därefter utviklas till en ännu bättre fotbollsspelare.Vem vet hon kanske är tillbaka i BK30 inom kort.