Afganska läxade upp FC Västerås

 
 
 
Afganska dominerade från start
Redan i inledningen av matchen började bortalaget sin dominans. FC Västerås hade ingen fart och kämpade inte riktig hårt tycker inte jag alla fall.

Afghanska är super skickliga på att hålla bollen inom laget lite Barca stuk men saknar det där flytet i anfallsspelet. Det händer liksom inte mycket framåt. Gästerna ägde boll och FC Västerås jagade din i stort sätt hela första halvleken.

 

I andra halvlek fortsatte Afghanska sitt bollinnehav som blev större och större ju längre matchen pågick. FC Västerås fick chansen att ta sig in i matchen när en Afghansks spelare fick sitt andra gula kort och blev utvisade.

Men istället var det gästerna som satte högsta fart och gjorde både 1-0 och 2-0 och även 3-0 innan domaren blåste av matchen. Afganska vinner trots spel med en man mindre bra gjort.

 

Summering

 Afghanska är riktig duktiga men med ett bättre anfallsspel så kan laget lira högre upp i seriesystemet utan tvekan. Kommer troligen att behålla andra platsen tätt bakom Forsby FF säsongen ut.

 FC Västerås jag vad säger man ,många spelare jobbar varken upp eller ner det är mycket gnäll på varandra och domaren. Kommer få det tuft om man inte ändra attityd och spela som ett lag.

 
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback