Assyriska tappade greppet och segern

 
Med en förtjänt ettmålsledning i ryggen gick Assyriska och trodde sig vara kapabla att leva på sin tursamhet. Det gick inte utan BK30 kom ifatt och vann  och besvikna Assyriska spelare fick vandra in i omklädningsrummet med tunga steg.

 

Matchen var en öppen historia båda lagen hade chanser men bara 0–0 i paus. I andra blev det bättre spel och framför allt mer fart. Assyriska tog ledningen rättvist efter en stunds spelövertag genom nyförvärvet Brandon tidigare VSK. BK30 Krigade på och fick till slut utdelning 1-1 kom genom Jakob Andersson i 66:e och bara av farten kom 2-1 .BK hade nu vänt matchen målskytt Linus Willgren .

 Assyriska flyttade fram flera spelare i anfallet på slutet men till ingen nytta BK30 håller undan och vinner rättvist.Det här var ingen rolig historia direkt för AFC som behöver poängen. Spelarna var vimsiga, nervösa och - tråkigt nog - nonchalanta emellanåt. Det fanns chanser att avgöra, det fanns frisparkslägen att skapa farligheter .BK30 behöver verkligen inte skämmas över sin poäng. 

 

Hemmalaget inkasserade här med sin sjätte förlust på åtta matcher och ligger allt jämt sist i tabellen. BK30 avancerar till en fin tredje plats.

 
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback