Oerhört viktig seger för BK30

 
 

Idag drabbades AsarumsIF och BK30 samman i vad som på förhand var en ångestmatch för båda lagen. Inför dagens möte hade båda lagen stått som förlorare i fyra matcher och hade bara en seger på efter åtta omgångar. 

 Som alla vet har Bk30:damer haft en otroligt tung vårsäsong. På åtta matcher har man endast lyckats ta 6 poäng. Som en del i att rädda kontraktet och bryta den tråkiga trenden testar man nu flertalet nya spelare. Flera tunga skador och spelare som nu lämnar under pågående säsong av flera avledningar. Så matchen idag var superviktig eller rättare sagt livsviktig.

 

 Efter ett tidigt ledningsmål av Lova Hansson för Asarums i den 7:e minuten kom även 2-0 i den 10.e så här långt var BK30 ett slaget lag. 2-0 var också halvtidsresultatet. En tung första halvlek.

 

 Men BK30 kom att vända på steken i andra och vinna med 3-2 efter två mål av Cassandra .En riktigt svag första halvlek följdes alltså upp av en betydligt bättre andra. Det som Bk30 bör ta med sig är karaktären spelarna visar upp som lyckas komma ut och resa sig i andra och vända matchen. Inte lätt att vända på en 2-0 underläge .Ojojoj. Mer om hur det här kunde gå till och vilken betydelse det får för resten av säsongen får nog veta inom kort.

 Kommentarer

Kom ih�g


Trackback