Sörstafors/kolbäck var ytterst nära tre poäng

 

Det var stora förväntningar före matchen mellan  Sörsta och Bosniska under fredagen. Båda lagen kände sig taggade och mycket publikfrån båda lagen hade tagit sig Kolbäcks IP .

 

Inför matchen ville så klart Bosniska fortsätta ha sin fina form och ta ytligare tre nya poäng i jakten på Norrby SK och Munktorps. För hemmalaget var tre poäng superviktiga för ta ett steg upp och lämna bottenträsket. Så det var oerhörd viktiga poäng som stod på spel.

 

Matchen började med mycket kamp men trots detta öppnades ändå en del ytor .Bosniska hade dom bästa och hetaste lägena under första kvarten. Hemmalaget var inte alls ofarliga på sina sylvassa kontringar. Och på en spelvändning man tog faktisk också ledningen lite överraskande med en vacker lopp över Nermin i BSK målet. Inte alls orättvist.

 Men glädjen varade inte länge BSKs kunde kvittera på en fin nick efter ett inlägg. Så här långt en bra match med bra tempo och många närkamper och massor av målchanser.1-1 i paus .

 

I andra var båda lagen rädda för att släppa på handbromsen och gå för fullt. Kanske var det rädslan för att förlora som satt i bakhuvudet på spelarna.

 Det blev just nu många långbollar från båda lagen men spelmässigt lite fördel Sörsta,som gång på gång testade skott utifrån. Med bara 10 minuter kvar på matchklockan tog Sörsta ledningen återigen denna gång med 2-1 men inte heller den här gången fick man behålla ledningen värst länge Bosniska kvitterade bara tre minuter senare till 2-2 som också blev slutresultatet.

 Ett oavgjort resultat gynnade topplaget Bosniska mer än Sörsta .Tycker att hemmalaget var riktig bra långa stunder och visar man upp detta spel under matcherna framöver så kommer man att plocka många poäng.

 
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback