Fortsatt tungt för köping FF

 

Det var en match mellan ett förmodat topplag och ett lag med dålig form. Vårsäsongen har varit en bergochdalbana för Köping som har haft det tungt och inte blev det bättre igår när GIF vann på Köping IP med 3-2 . Det vill sig inte riktig den här säsongen inte än alla fall. Köping FF inkasserade sin fjärde förlust för säsongen och är nu hela 9 poäng bakom Kungsör BK som har en match mindre också i bagaget .

Fantastisk bra resultat för Giffarna som klättrar till en femte plats i tabellen det var laget andra raka segern..Liket lever – Tortuna SK har vaknat

 
För två veckor sedan, efter förlusten mot Köping FF med 5-2  var alla rubriker gällande laget svarta. Ingenting gick lagets väg och oavsett hur väl spelarna presterade kunde de inte få med sig någon poäng i någon match. 
 

Matchen mot Oden var en sexpoängsmatch och det grejade laget med en enkel seger 4-1.I Tisdags var dags igen för bortamatch mot formstarka Irsta och igen grejade Tortuna poäng förvisso bara en poäng men ändå. Liket lever igen.I nästa omgång väntar Kolsva IF på hemmaplan för Tortuna.IK Franke fortsätter att imponera

 
 Division 3 roligaste och effektivaste fotboll spelas av Franke just nu. Det säger resultaten och det avslöjar tabellen. 2–0 mot Vallentuna var ett nytt styrkebesked.
 
Sex segrar och bara en oavgjord match efter sju omgångar och serieledning. Riktigt hur vassa IK Franke är i år kanske man bör vänta med att slå fast, men att laget måste tas på allra största allvar står redan klart.