Babylon FK-FC Västerås 2-2

 
 Matchrapport från en spännande, offensiv och underhållande match på Råby IP. En match som slutade oavgjort men där båda lagen hade chanser att avgöra. Tänk att det ska vara så fysiskt krävande att titta på en division sex match .Jag lämnar Råby IP med hög puls.

Idag fick jag se två lag som verkligen försökte vinna. Två lag som bjöd upp till fin fotbollsunderhållning och många i publiken måste ha uppskattat den här matchen mycket, för oj vad chanser det bjöds på.

 

Hemmalaget var det bättre laget under första halvleken och tog ledningen med 1-0.Efter målet får FC Västerås  mer energi och gör även 2-0. Så här långt var Babylon ett slaget lag,inget tempo felpassningar och tunga ben så det såg mörkt ut inför andra halvleken. Ska också tillägga att hälften av alla spelare i Babylon fastar på grund av ramadan .Ramadan är fastemånaden i islam där man varken får äta eller dricka tills solen gått ner.

 

Till andra halvleken kom Babylon ut som ett helt nytt lag och FC Västerås sjunker längre ner längre ner i plan. Nu var det gästerna som fick luft under vingarna och till slut kom också reduceringen till 1-2. Babylon gör även 2-2 med 10 minuter kvar att spela. Sista tio minuterna av matchen radade Babylon upp chanser men slutsiffrorna stanna vid 2-2.

 

Babylon lär vara jätte nöjda med den här poängen man låg under med 2-0 så. FC Västerås åt andra sidan så räcker laget helt enkelt inte till den här säsongen. FC Västerås ligger näst sist i tabellen med bara en poäng och behöver se över både spelsystem och spelarmaterialet om man vill spela kvar i div-6 till näst säsong. Babylon kvar på en sjunde plats.

 
Kommentarer

Får man förmoda att Fc Västerås hade halva laget borta?


Kom ih�g


Trackback