Ett effektivt Forsby tog fjärde raka segern

 
 
Forsby FF  har fyra raka segrar och lär har slagit sitt rekord i längsta antalet spelminuter någonsin i division sex  utan att släppa in mål.Framgången stavas . Kolla bara siffrorna: sedan Sebastian Sallanto anlände till Forsby FF 12 poäng på fyra matcher 15 mål gjorda och fyra matcher utan att släppa in mål.

Forsby toppar tabellen med en match mer spelat än IFK Ekberga som spelar idag kl 11 hemma mot Värhulta AIF.IF Zmajevi har ännu inte vunnit den här säsongen.

 

 

 
 Kommentarer

Med mig i mål så är inget omöjligt.

Du hade inte tänkt att nämna någon annan spelare? Kan tycka att man gör ett bra jobb som keeper om man håller 4 raka nollor.

Haha knappast målvakten som gjort att dom hållit nollan, försvarsspelet är ju överlägset. Släpper inte till mkt chanser

Du vet inte vad du pratar om, säkert en forward som inte lyckats näta på mig och är fortfarande bitter över det. Mitt försvar gör ett fantastiskt jobb, men jag är inte så dum jag heller.

Jag tycker att forsbys ensamma forward sätter en sån sjukt bra förstapress som tvingar backarna i motståndarlaget att slå långt, var väldigt tydligt första 3 matcherna

men hur kan ni inte veta att Petter Oscarsson ligger bakom allt i försvaret? Han är också en skön kille

Har sett ett par matcher nu med Forsby och dom har väldigt duktig vänsterback som även hjälper till mycket som mittback.

Är ni aäkra på att det inte är Johan ”Röda kortet” Blomgren som också har en liten fot i det hela med Forsbys framgång?
Hörde att han spelar bättre när han är lite sur som han kanske kan vara nu när L’oreal slutade sponsra han för att han gick och klippte sig i sommras?

Bara pinsam nivå på dig Risha. Bete dig.


Kom ih�g


Trackback