Norrby SK Tillbaka i finrummet igen

 
Det krävdes en seger borta i derbyt mot Västerfärnebo för att Norrby SK drömskulle bli verklighet.Under söndagseftermiddagen grejade klubben uppflyttning till division-fyra efter 3-2 seger.
 
Tillsammans med väldigt många andra ser jag nu fram emot de första träningsmatcherna om knappt 5 månader, och att solen åter ska börja värma över Lärkans IP först och främst evigt gröna gräs.
 
Det har nu gått et dygn sedan det till mångas oändliga lättnad och glädje blev klart att Norrby SK studsar tillbaka  efter degraderingen till divison-sex för två säsonger sedan.Nu spelar laget i division-fyra igen.
 
Nu börjar blå/vita blicka fram emot nästa år. Spekulationerna och surret om nyförvärv är redan igång på högvarv. Det är roligt att vara NSK-are.Jag tror att beredskapen kommer att vara betydligt bättre nästa säsong, och att man är flera erfarenheter och lärdomar rikare. Jag tror att organisationen inom NSK har lärt sig en hel del sedan dess, både av sina framgångar och sina misslyckanden, och att man går in i 2019 som en klart starkare maskin med en realistisk syn på vad som krävs för att dom ska etablera sig i division-fyra.
 
Tråkigt också att Nisse slutar i NSK efter sjuk många säsonger lycka till i framtiden.
 
Nedan lite om Nisse 
 
Han har spelat A-lagsfotboll i NSK sen -99 då jag var 16 bast förutom en säsong då han lirade div4 med Sala FF, tror det var säsongen -03.
 
Bästa med att spela i Norrby SK ?
 
NSK är som en familj, alla som spelar/spelat här vet vad jag menar. Här spelar vi för klubbmärket och för varandra, det är det som gör oss starka.
 
Här spelar vi för klubbmärket och för varandra, det är det som gör oss starka. NSK jagar inte nyförvärv, dem som vill komma och spela är välkomna ner och prova.
 
Det är största anledningen till att vi får behålla i stort sätt samma trupp från år till år. Det är också därför jag håller i än, för att det är så förbannat kul och det skulle kännas riktigt tomt utan grabbarna.Barkarö och FC Västerås åkte ur division-6

 
I går stod det klart att det blir nedflyttning för både FC Västerås och Barkarö som ,slutar näst sist och sist i tabellen och degraderas till division 6.
 
Man kan hitta hur mycket som helst i förklaringar och bortförklaringar men det finns ingen anledning att leta efter det. Det är bara att se till vekligheten att så är det.Säger en besviken FC Västerås Spelare till bloggen.Vi lyfter oss. Vi kommer tillbaka. Det är ingen tvekan om det avslutar han.


Klara för Div.5 Forsby FF

 
Forsby FF har haft täten i division 6 under hela säsongen. inför lördagen var det ännu inte klart. Men efter en 4-0 segern mot Babylon är avancemanget nu ett faktum. Stort Grattis Forsby FF 😃👉