André Pacheco Söderberg sänkte GIF på övertid

 
Gideonsbergs IF fick otroligt nog inte med sig en enda poäng efter mötet med IFK Västerås! Trots mängder av bra målchanser så lyckades Gideonsbergs bara göra 2 mål och det var där matchen förlorades, när IFK Västerås gjorde 3 mål.
 
 

IFK Västerås tog ledningen med 1-0 redan efter 9 minuters spel efter målet tog GIF över matchen helt. Och trots många bra chanser och stort spelövertag så var det hemmalaget som återigen gjorde mål nr 2.IFK hade 2-0 med sig in i paus.

 
I andra halvlek pressade GIF IFK över hela planen och gjort det riktigt bra! Hela laget jobbade ihop och det fick IFK att tappa enkla bollar och missa enkla passningar flera gånger. Den höga pressen gav också utdelning.GIF kunde reducera och kvittera till 2-2 och man hade bud på både 3-2 och 4-2 men turen var på IFK Västerås sida denna dag.

 

Med matchen sista spark avgörs matchen när André Pacheco gör sitt andra mål för dagen och ordnar tre poäng för sitt IFK Västerås .För att summera matchen så gjorde IFK kanske en av sina bästa match för i år. För GIF chanser fanns det gott om och en bra dag hade man kunnat göra tre, fyra eller kanske fem mål i matchen.En sån här dag finns det inte mycket att klaga på för GIF, även om känslan efter matchen var full av besvikelse. IFK Västerås närmar sig den åtrovärda kvalplatsen efter dagens seger.

 
 Kommentarer

Kom ih�g


Trackback