Köping FF Hopp & Förtvivlan

 
Köping FF lyckades inte besegra Gideonsberg trots ledning med sex minuter kvar av matchen.

 

Den första halvleken bjöd inte på något skönspel men mycket kamp.Köping FF startade matchen i ett rasande tempo och tog ledningen efter 3 minuter spel med 1-0.Gideonsberg kämpade sig in i matchen och kunde kvittera till 1-1. Oavgjort efter första .

 

I andra halvlek startade köping igen bäst och man radade upp målchanser. Köpings ledningsmål dröjde ända fram till den 70:e matchminuten. Admir Alisic som gjorde 1-0 målet för Köping kliv fram igen och slog denna gång en superläcker frispark direkt i mål. Ledning för Köping med 2-1.

 

Men sista tio hände något och in kom Jonathan Barklund för Gideonsberg .Trots sin skada kunde han kvittera till 2-2 för Gideonsberg med sex minuter kvar av matchen.I de avslutande minuterna blev det mycket chansspel där båda lagen jagade ett segermål. Matchen slutade 2-2

 

Köping FF slarvade bort två väldig viktiga poäng i kampen om kvalplatsen och frågan är om racet är kört. Man har en ok spelschema kvar men kvar att möta Kungsör på hemmaplan och de är ju inte de lättaste .För Gideonsberg ser det ok ut dom har allt i sina händer .
Kommentarer

Kom ih�g


Trackback