Bilden är hämtad från TSK hemsida
 
Efter några intensiva veckor, kan bloggen mycket glädjande konstatera att TSK har gjort klart med en ny tränarduo till sitt herrlag.Ny huvudtränare blir Fredrik "Edde" Abrahamsson och assisterande tränare är Simon Sjölund som kommer att agera spelande tränare.Med nya tränare kommer det att bli intresant att följa TSK säsongen 2019.
 
Här nedan lite info från TSK hemsida
 
"Edde" är en av de gamla 84:orna i Romfartuna som tillhörde ett av Romfas bättre seniorlag på många år. Efter att ha spelat i Romfa blev han så småningom ungdomsledare för 98:or och 00:or för att sedan vara tränare för det lag som tog sig från division 6 till division 5 för några år sedan. Därefter väntade ett sabbatsår från fotbollen tills det nu är dags igen att återvända till tränarrollen, denna gång i TSK och division 4!
ytterligare lite info om Edde; har familj, bor i Hökåsen, är alltså 34 år och jobbar på dagarna på Rösegårdsskolan med elever med särskilda behov. Han kommer säkert presentera sig närmare för hela truppen nu när allt dragit igång igen.

Simon Sjölund, allmänt känd som Sjölund :), behöver kanske inte för spelarna i seniortruppen någon närmare presentation, men lite info följer här; Blir 30 i år, men det är ett tag kvar till dess. Bor i Badelunda med sambo och litet barn, är gymnasielärare i matte men är sedan höstterminen förra året forskare på Mdh i matematik, låter avancerat!
Kommer ursprungligen från Köpng (tror jag) och har representerat Munktorp, Köping och Kolsva i fotboll innan han spelade i Sollentuna några år. Kom till TSK för 2,5 år sedan och har varit assisterande kapten bakom Johan de senaste åren.
 

Kommentera

Publiceras ej