Romfartuna GIF - Assyriska FC  Tips 3-3

                                  En svår borta match för AFC 

                                     Matchen slut 0-4

        Ett överraskande resultat för Assyriska FC borta mot Romfa 0-4.

          Matchen var jämn förutom att AFC utnyttjade sina chanser .

                                 
                                             Romfa hemsida .

Vi spelade idag fåran första hemmamatch i serien. Matchen spelade på apalby då vi valt att spara vår plan för framtida äventyr. För motståndet stod Assyriska, nykomlingar i div 5 för året.

Matchen startade lite avvaktande då Assyriska ställde upp bra på egen planhalva och Romfartuna totalt saknade tålamod i sitt passningsspel och slog långbollar på chans som allt som oftast blev resultatlösa. Efter 5-10 minuter fick Assyriska en hörna som deras största spelare nickar fram till en framrusande lagkamrat som springer in i mål med bollen på fötterna. Ett svagt markeringsingripande från oss vid det målet. Efter målet hittar vi långsamt lite spel medan Assyriska ser allt tröttare ut. Assyriska ställer å sin sida om med vassa kontringar och skapar de vassaste målchanserna. På en sådan omställning gör de 0-2 sedan våra mittbackar blivit ifrånsprungna. Bra taktiskt genomförd första halvlek av Assyriska som leder välförtjänt i paus.

Några minuter in i andra halvleken tar en av våra nyinbytta spelare 2 gula inom någon minut och vi får spela med 10 man resten av matchen. Vi försöker satsa framåt men med ca 20 minuter kvar gör Assyriska ytterligare 2 mål på kort tid. Efter målet öppnar deras försvar upp sig och vi börjar för första gången skapa chanser. Både Avelin och Gynt får frilägen som de tyvärr missar. Andreas i målet gör några riktigt vassa räddningar på slutet och håller ner siffrorna.                                             Bäckby IF - Tillberga IK  Tips 4-1

                                             Håller Bäckby IF som vinnare här 


                                             Matchen slut 3-2

Här var det hemma laget som hade ledning med hela 3-1men när laget slappnade av och tillät Tillberga att kvittera till 3-2 så vart det match av de hela, Tillberga han bränna en straff när det stod 3-2 Riktig turligt för Bäckby IF kunde hålla undan och vinna.


                                            VLT CUPEN

                   Hed IF - IK Oden Tips 3-5

                                  Matchen slut    4-9

               Inget snack om saken IK Oden vidare i VLT Cupen