Tips 3-0  
 

Arboga har chansen att hänga med tåget som kan ge spel i div.4 via en vinst mot ett viltkämpande HSK som slås för sin överlevnad i div.4.  

 

                                                       Matchen slut 2-1

 

I en riktig dålig div.4 matcht vinner Arboga knappt med 2.1 båda målen kom i första halvlek där hemmalaget tog ledningen med 1-0 HSK kvitterade men Sebastian Fahlberg ordnade segern för hemmalaget i slutet av första halvlek. Arboga är 9 poäng efter serieledarna IFK Västerås .

 

 

                                    Tips 2-1   

 

Irsta kan skaka vilket lag som helst i denna serie det är match till match hur laget prestera . Assyriska har är revansch sugna efter 2-2 mot bottenlaget Oden i förra omgången.

  

                                                    Matchen slut 0-1

 

Bra fart på Irsta i inledningen av matchen där flera lägen skapades men inget som resultera i mål .Assyriska jobbade in sig i matchen efter tio minuter och började ta över spelet och hotade ständig med sina tunga forwards . På ett misslyckad inlägg som når Assyriska backen som dundrar till med ett volleyskott i mål 1-0 skulle stå sig matchen ut . Assyriska säkrade med allésäkerhet div.4 kontraktet efter denna vinst .   

 
 
 
 
 

 

 

 

 

                                   Tips 1-3 

 

Här kan BK30 skicka ner oden till div.5 via en seger . Oden har spelat bra i dom senaste omgångarna men lär får det svårt mot ett taggat BK som jagar div.3.

 

 

                                                        Matchen slut 2-3

 

Trots en bra start av hemmalaget som hade en 2-0 ledning så blev det en förlust efter att BK30 fick två straffar som såg till att laget tog sig in i matchen .Men själva segermålet gjorde Oden men i fel kasse till 3-2 och seger för BK30 som skickar Oden ner till div.5 efter denna match. Tycker att Oden har spelat riktig bra på slutet och synd bara att laget inte kunde spelat så här tidigare då hade det sätt annorlunda ut i tabellen. Oden får ta nya krafter nästa säsong .BK30 jagar i toppen bara en poäng efter IFK Västerås som leder serien på 39 poäng