Det brukar vara någon form av tradition att mot slutet av vårsäsongen utse ett all-star lag. Det är definitivt något som har efterfrågats i bloggens kommentarsfält. Denna fantastiska elva har ni själva nominerat och vilken elva det blev till slut .Vilken tränare skulle inte vilja ha denna elva för att starta matcherna med. Bra jobbat alla som har skickat mail och lagt in en kommentar  
 
 
 
 
 
 
 
Serieledning Tortuna SK
 
Att TSK skulle bli en succé denna säsong kändes självklart detta år ,Nej skojar bara . Det är alltid lika överraskande för alla att för varje gång man kollar tabellen i div.4 2015 . Efter Tortunas premiär förlust mot Arboga så tänkte jag ok detta lag kommer att kriga för ett nytt kontrakt denna säsong. Men oj vad fel jag hade.
 
 
Vi har snart kommit halvvägs in på säsongen i Västmalands fyran och TSK toppar tabellen med 23 inspelade poäng grymt bra gjort. Senast förra helgen tog laget en övertygande seger hemma mot Kolsva siffrorna skrevs till 3-0.
 
Laget har stått för en imponerande vårsäsong den unga truppen,blandat med rutinerade spelare och bra tränare och vind i seglenså kan TSK fortsätta överraska under hösten.
 
 
Vilka lag kan hota Tortuna 
 
 
Det är som det ser ut nu är det flera lag som kan stoppa Tortunas succe. 

Kungsör som är förhandsfavoriten till seriesegern har gått lite trög men laget jobbar stenhårt och har en bra defensiv . Laget är tabelltvåa och bara två poäng bakom TSK kan laget få en bra start på hösten då blir laget farliga och seriesegern kommer att bergas.

 

Sen är det helt öppet det är en hel drös av lag som kan vara med i kampen det är jätte jämn serie .lag som HSK kan slå alla lagen men är för ojämna för att följa med på hela resan men man vet aldrig med HSK.

 

IFK Västerås avslutade serien som dom började den uselt annars är det också ett lag för toppstriden. Munktorps och BSK kan störa men bara störa .

 

 
Vårens flopp.
 
 
 Måste bara nämna Arboga södra som ligger starx ovanför botten strecket det var mycket snack inför säsongen  att laget skulle vara med i toppen och slås mm.
 
 
Annars tycker jag att Norrrby SK som var i toppen väldig länge förra säsongen har värkligen floppat den här våren 11 poäng på elva matcher så här långt är dåligt ett dålig facit det hade laget redan efter ett par matcher förra våren.Måste bli ändring annars får laget börja om i div.5 där laget befann sig väldigt många säsonger .
 
 
 
Kampen om att undvika nedflyttning .
 
 
Flera lag som är inblandade ett av dom är nykomlingen Skinnsaktteberg som tog en tung och viktig seger mot Kolsav i den sista matchen kan bli deras räddning men än återstår det många poäng att slås om .
 
 
Assyriska kommer att vara fortsatt jumbo och jag har svårt att se hur dem ska kunna ha bli så mycket bättre under sommaruppehållet. Men allt är mjöligt nej något måste göras annars riskerar laget att åka ur . Har en bra och erfaren trupp men spelarna utnyttas kanske inte på rätt sätt ,
 
 
Kolsva är bottentippade och behöver ha all tur i värden om laget ska unvika nedflyttning samma sak gäller det för Norrby SK.
 
 
Skytteligan 


Daniel Grbic Hallstahammar SK 17  
Brandon Wade Arboga Södra IF 12  
       
   

'
 

Våren spelare utan tvekan denna Daniel 17 mål på 11 matcher det är kanske en spelare för VSK vem vet , löper ifrån försvar efter försvar och öser in må imponerande förstås och frågan är varför inget lag högre upp rycker i Daniel.

 
 
Sju spelare är i kampen om skytteligan,men dessa spelare ligger ett par mål bakom dessa två herrar.
 
Frågan är om en spelare som Brandon orkar hålla sig kvar i toppen. Troligen inte. Kampen om skytteligan blir troligtvis one man show Daniel Grbic Show.
 
 
Ja det var vårsummeringen då. Kommentarer är alltid välkomna.