Finns fler bilder ifrån på facebook sidan

 

          

          
 
         
 
         
 
         
                                    Goran Safari utsedd till matchens lirare av bloggen

                           

                                                                   Matchens slut 1-1
 
 
 
BSK och HSK drabbade samman på Lundby IP  i en toppmatch som kändes ganska avslagen. Två lag som inte fick spelet att stämma möttes och det blev en jämn historia som till slut blev 1-1 efter att båda målen gjorts i andra halvlek.
 
Den på förhand, för guldstriden,viktiga toppmatchen Första halvleken slutade mållös,men den var inte utan målchanser. Både BSK och HSK hade flera bra lägen att ta ledningen.
 
 
Att inget av lagen lyckades göra mål var smått osannolikt. I HSK var Daniel Grbic närmst att göra mål. Anfallaren var ett ständigt orosmoment med flera skottförsök . Spelet böljade fram och tillbaka och inget lag var särskilt mycket bättre än det andra.
 
 
Det dröjde till 82:e matchminuten innan matchen fick sitt första mål och de var planen äldsta spelare Erick Omar Estrada som satte in 1-0 målet för gästerna. Ledning stod sig i dryga 3 minuter. I 85:e matchminuten kvitterade Gjorgji Nastov för hemmalaget resultatet stod sig matchen ut i vad som var en underhållande div.4 match.BSK borde ha gjort bytena tidigare,dom kom lite för sent men det blev ändå lyckat inbyttarna ordnade ju 1 poäng .
 

 


                                           Bosniska SK-Hallstahammar SK Tips 2-1


Bosniska går upp i serieledning om laget vinner och räkna med mycket publik till matchen

HSK hittar vi på sjunde plats i serien de är lite överraskande med tanke på spelarmaterialet klubben befogar över spelare somTobias Holmgren, Daniel Grbic skytteliga ledaren på 9 mål Goran Safari, Soran Safari ja listan kan göra hur lång som helst. För BSK del saknas deras skyttekung Ylli Dautaj till den här matchen ett tungt avbräck.

 

                                                  Arboga Södra -IK Västerås Tips 3-0

 

Arboga södra vann derbyt senast med 1-0 mot Kolsva och matchen innan krossade man HSK med 5-1 de kallar jag en formtopp. IFK Västerås tar sina poäng och de trots att många har underskatta laget kapacitet. Det är tre viktiga poäng man spelar om båda lagen vill tillhöra toppen och de kan man göra man vinner.

 

 

                                                                    Matchen slut 2-3

 

I dagens div.4  finns inga enkla matcher som man bör vinna, alla lag slår alla .Första halvlek dominerades fullständigt av bortalaget, som hade en 2-0 ledning i paus Arboga blev helt tagna på sängen .IFK gör även 3-0 innan hemmalegt vaknar och reducerar två gånger om men det räckte inte till poäng i dag.IFK västerås är nu bara en poäng bakom serieledrana TSK.

 

 

                                                         Norrby SK-Munktorps BK Tips 3-1

 

Att båda dessa lag krigar i botten är som chock för både dom och många andra som följer div.4 denna säsong. Båda lagen bör kriga åtminstone i mitten av tabellen VIKTIG SEXPOÄNG MATCH

 

                                                                         Matchen slut 2-1

 

 

Detta var Munktorps  fjärde raka förlust och nu måste något hända om man inte skall tappa kontakten med toppskiktet.

 

Det skiljer hela 8 poäng till TSK som är på första platsen ,har en tuff match i nästa omgång det är derbyt mot Kungsör som även dom förlorade sin match .Tack vare trepoängaren idag klättrade Norrby SK på rätt sida strecken har svår bortamatch mot Assyriska som verkar ha hittat formen i sin nästa match.